Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίνει το στίγμα της Νέας Ευρώπης η πολυπολιτισμική Γερμανία: και στα αραβικά η πρωτοχρονιάτικη ομιλία της Μέρκελ!

Δίνει το στίγμα της Νέας Ευρώπης η πολυπολιτισμική Γερμανία: και στα αραβικά η πρωτοχρονιάτικη ομιλία της Μέρκελ!

Η παρακμή της Γερμανίας και η πλήρης επιβεβαίωση της μετατροπής της σ΄ένα καπιταλιστικό – πολυπολιτισμικό κράτος φαίνεται ακόμα και σε «λεπτομέρειες», οι οποίες όμως μόνο ασήμαντες δεν είναι. Όπως ενημερωθήκαμε σχετικά, η καθιερωμένη ομιλία για το νέο χρόνο της γερμανίδας καγκελάριου Άγγελας Μέρκελ θα μεταφραστεί φέτος τόσο στα αγγλικά όσο και στα αραβικά.

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κανάλι ZDF είπε ότι θα μεταδώσει την ομιλία της Μέρκελ μέσω του διαδικτύου με αραβικούς και αγγλικούς υπότιτλους, αμέσως μετά την μετάδοση της ομιλίας στην τηλεόραση. Γιατί γίνεται αυτό; Η εξήγηση δίνεται αν γυρίσουμε λίγες ημέρες πίσω, όταν η υπεύθυνη για την ενσωμάτωση των προσφύγων και των μεταναστών Αϊντάν Εζογκούζ (το όνομα της μόνο για γερμανικό δεν μοιάζει πάντως…) είχε προτείνει να αποδοθεί η ομιλία της Μέρκελ με αραβικούς υπότιτλους, προκειμένου οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που έφτασαν στην Γερμανία το 2015 να είναι σε θέση να καταλάβουν το περιεχόμενο της ομιλίας.

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του προέδρου της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ ήδη διατίθεται με μετάφραση. Η «γερμανική» φιλελεύθερη ηγεσία κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τον διεθνιστικό, πολυπολιτισμικό και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που θέλει να δώσει στο κράτος της. Να φανταστούμε ότι η πρωτοβουλία της Μέρκελ θα δώσει τροφή για σκέψεις στους εγχώριους εθνομηδενιστές προκειμένου να προβούν σε ανάλογες ενέργειες;

Αν σκεφτούμε ότι όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις αποτελούν υποχείρια της Μέρκελ και ότι εγχώριοι «αντιφασίστες» χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας προκειμένου τα γραφόμενά τους κατά του Ελληνικού Εθνικισμού να εκδοθούν και να προωθηθούν, τότε ένα τέτοιο σενάριο έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ   

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-chalia-ths-polupolitismikhs-germanias-kai-sta-arabika-h-prwtochroniatikh#ixzz3w0BoGfqH

Exit mobile version