Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταδίκη και εξισλαμισμός του… Άη-Βασίλη στα βάθη της τουρκίας! Σύντομα και στο Ελλαδιστάν των τσιπροκαμμένων

Μία πρόγευση από το ζοφερό μέλλον της Πατρίδας μας, αν κυριαρχήσει η πολυπολιτισμικότητα και ο συνεχιζόμενος αφελληνισμός, μας δίνει η εξοργιστική είδηση που έρχεται από τα βάθη της Τουρκίας. Μιας Τουρκίας που φιλοδοξεί να γίνει μέλος της χριστιανικής Ευρώπης των Εθνών και που οι εθελόδουλη πολιτική ηγεσία της χώρας μας της ανοίγει τον δρόμο.

Σε συνέχεια λοιπόν των αποθρασυμμένων πρακτόρων της Άγκυρας που απαγόρευσαν στον Δήμο Μύκης τις χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις, τα μέλη του ισλαμικού Κόμματος Ενότητας (BBP) στην επαρχία της Μπόλου “δίκασαν” και εξισλάμισαν τον Άη Βασίλη!

Οι τούρκοι, γνωστοί για το μίσος τους στον χριστιανισμό πέρασαν σε δίκη τον… Άγιο Βασίλη, ο οποίος στο τέλος έγινε Μουσουλμάνος! Ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές των γενιτσάρων στην δυτική Τουρκία διαμαρτύρονται για την ύπαρξη του  Άγιου Βασίλη και τον “δίκασαν”. Οι δύο από αυτούς είχαν συλλάβει τον υποτιθέμενο Άγιο Βασίλη και τον προσήγαγαν σε δίκη ενώπιον του τούρκου δικαστή (Κατή). Ο αρχιδικαστής στη συνέχεια κάλεσε δύο απλούς άνδρες από το πλήθος που είχε μαζευτεί και ρώτησε αν ήταν ευχαριστημένοι με τις χριστιανικές  γιορτές.

Μετά από από μία παρωδία, ο Άγιος Βασίλης υποτίθεται ότι αποφάσισε αρνητικά ως προς τον χριστιανισμό και προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ, απαγγέλοντας μάλιστα μαζί με τους υπόλοιπους ένα ισλαμικό κανόνα, που αποτελεί την μουσουλμανική ομολογία πίστεως. Πρόκειται για μία άκρως επικίνδυνη και προκλητική πρακτική των τούρκων, ενδεικτική των προθέσεών τους.

Η “παράσταση” αυτή οργανώθηκε από τα μέλη του ισλαμικού Κόμματος Ενότητας (BBP), τονίζοντας το απύθμενο μίσος των Τούρκων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Τουρκία, οι οποίες σχετίζονται με τον Χριστιανισμό.

Σύντομα και στην πολυπολιτισμική και αφελληνισμένη Πατρίδα μας…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suntoma-kai-sthn-polupolitismikh-ellada-oi-tourkoi-dikazoun-kai-ejislamizou#ixzz3w1lgZcEi

Exit mobile version