Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Παρακολουθώντας  από το κρατικό κανάλι την Θεία Λειτουργία για το νέο έτος από την Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η παρουσία και η συμπεριφορά του Πρωθυπουργού: Από την έκφρασή του προσώπου του, τα αμήχανα  βλέμματά του, τις κινήσεις του σώματός του έδινε την εντύπωση ανθρώπου που “δεν τον χωρούσε ο τόπος”. Φαινόταν ότι δεν είχε και δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με το περιβάλλον του Ιερού Ναού εντός του οποίου βρίσκονταν. Κοιτούσε βαριεστημένα προς όλες τις κατευθύνσεις και έδινε την εικόνα ανθρώπου ο οποίος έκανε μια αγγαρεία την οποία αδημονούσε να τελειώσει. Φυσικά είναι περιττό να αναφέρω ότι καμία φορά δεν μπήκε στον κόπο να κάνει τον σταυρό του, ενώ στο τέλος χαιρέτησε τον αρχιεπίσκοπο διά χειραψίας, σαν να χαιρετούσε κάποιον φίλο του στο καφενείο του χωριού του. Ίσως κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι δικαίωμά του να είναι άθεος. Κάτι τέτοιο όμως  θα μπορούσε να ίσχυε εάν μιλούσαμε για κάποιον απλό πολίτη και σίγουρα όχι για τον Πρωθυπουργό ενός Έθνους που ακόμα παραμένει βαθύτατα χριστιανικό, ευσεβές και προσηλωμένο στις παραδόσεις του σε μεγάλο βαθμό, παρά τις προσπάθειες κάποιον “προοδευτικών” να μας πείσουν για το αντίθετο. Ο κ.Τσίπρας πρέπει να καταλάβει ότι οφείλει να σέβεται τις αρχές, τις αξίες και τις παραδόσεις της Πατρίδας μας, αλλιώς να πάει σπίτι του!

πατήρ Δημήτριος, Σιάτιστα

Δίνει το στίγμα της Νέας Ευρώπης η πολυπολιτισμική Γερμανία: και στα αραβικά η πρωτοχρονιάτικη ομιλία της Μέρκελ!

Αξιότιμε κύριε Μιχαλολιάκο, Εύχομαι ο Θεός να σας χαρίσει υγεία και δύναμη για το νέο έτος, ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στο βαρύ καθήκον που έχετε αναλάβει τόσο εσείς προσωπικά όσο και όλοι οι χρυσαυγίτες συναγωνιστές σας στον αγώνα για τη σωτηρία της Πατρίδας μας. Μένω στην Κω και  πλέον η ζωή η δική μου και της οικογένειάς μου έχει αλλάξει δραματικά. Αισθάνομαι ότι εγώ είμαι ξένος στον τόπο μου και ότι οι λαθροεισβολείς έχουν καταλάβει τον τόπο μου. Είστε πλέον η μοναδική μας ελπίδα και όλοι οι νησιώτες θα σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε! Καλή δύναμη στον Αγώνα σας!

Θανάσης Κ.
Μαστιχάρι,Κως

Βιβλιοπαρουσίαση: “Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής” του Ηλία Κασιδιάρη – Σάββατο 9 Ιανουαρίου, Ξενοδοχείο Capsis, Θεσσαλονίκη

Αγαπητοί Συναγωνιστές, παρακολουθώντας την παραμονή πρωτοχρονιάς τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων μάταια περίμενα να ακούσω το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι κανέναν σεβασμό δεν δείχνουν στις αποφάσεις του ελληνικού λαού, αποσιωπώντας τις δηλώσεις του Αρχηγού του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος στην χώρα μας. Για μια ακόμη φορά απέδειξαν τον φόβο και το μίσος που τρέφουν προς του Έλληνες Εθνικιστές, εφόσον αναγνωρίζουν ότι μόνο το Κίνημα της Χρυσής Αυγής είναι ικανό να απειλήσει την παντοδυναμία τους. Είμαι σίγουρος όμως, συναγωνιστές ότι όλες οι προσπάθειές τους να μας βλάψουν θα πέσουν στο κενό. Η Χρυσή Αυγή αντέχει και θα είναι παρούσα στην πολιτική σκηνή της χώρας μας για πάρα πολλά χρόνια, όταν όλα αυτά τα κατευθυνόμενα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης θα έχουν κλείσει το ένα μετά το άλλο- η καλή αρχή όπως φαίνεται γίνεται με το mega και έπεται συνέχεια… Καλή δύναμη και καλή χρονιά!

Γιώργος,Κερατσίνι

Απρόσκλητοι ισλαμιστές σε χριστιανικά ιδρύματα της Νορβηγίας απαιτούν την αποκαθήλωση των σταυρών και των εικόνων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-2-ianouariou-2016#ixzz3w6ES7RlB

Exit mobile version