Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φράου Μέρκελ: Οι πρόσφυγες είναι ευκαιρία για το μέλλον μας

Φράου Μέρκελ: Οι πρόσφυγες είναι ευκαιρία για το μέλλον μας

Γράφει ο Αντίοχος

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα απηύθυνε η φράου Μέρκελ και χαρακτήρισε «ευκαιρία» για το μέλλον της χώρας της τους πρόσφυγες (και όσους δηλώνουν πρόσφυγες). Είναι ενδεικτικό, ότι η μαγνητοσκοπημένη ομιλία της που μεταδόθηκε λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου από την κρατική τηλεόραση ZDF είχε υπότιτλους και στα… αραβικά, για να την καταλαβαίνουνε τα προσφυγάκια που έχουν κατακλύσει τη χώρα.

Ιδού το νεοταξίτικο παραλήρημά της: «Είμαι πεπεισμένη ότι εάν αντιμετωπισθεί σωστά, η μεγάλη σημερινή τάση που συνίσταται στην υποδοχή και ενσωμάτωση τόσων ανθρώπων αποτελεί ευκαιρία για το αύριο. Είναι προφανές ότι οφείλουμε να βοηθήσουμε και να υποδεχθούμε εκείνους που αναζητούν καταφύγιο στη χώρα μας. Είναι προφανές ότι η εισδοχή τόσων ανθρώπων δημιουργεί απαιτήσεις. Θα κοστίσει χρήματα, θα χρειασθεί χρόνο και δύναμη- κυρίως σε ό,τι αφορά την ενσωμάτωση εκείνων που θα θέλουν να παραμείνουν εδώ. Είναι σημαντικό να μην ακολουθήσουμε εκείνους που, με ψυχρή καρδιά ή έμπλεοι μίσους, διεκδικούν για τους εαυτούς τους μόνο την γερμανική ταυτότητα και θέλουν να αποκλείσουν τους άλλους».

Αν δεν ξέραμε πως το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν της σκληρής εξουσιάστριας φράου Μέρκελ, κάλλιστα θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως επρόκειτο για μήνυμα κάποιων εκ των πάσης φύσεως «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» ακροαριστερών (συριζαίων τριτομνημονιακών, σταλινικών, αναρχοκομμουνιστών, κ.λπ.).

Γιατί ταυτίζονται οι θέσεις όλων αυτών των φαινομενικά αντίθετων; Προφανώς, γιατί ότι όλοι οι παραπάνω και η φράου Μέρκελ υπηρετούν το ίδιο σύστημα, της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Εναντίον της οποίας, μόνο οι εθνικιστές αντιστέκονται!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fraou-merkel-oi-prosfuges-einai-eukairia-gia-to-mellon-mas#ixzz3w6X5Q3PK

Exit mobile version