Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι οθωμανοί ξανάρχονται: Ανακατασκευή 19 τζαμιών και καταγραφή των ψηφοφόρων του DEB προωθούν οι πράκτορες της Άγκυρας

Είναι γνωστό τοις πάσι πως η ελληνική Θράκη έχει αφεθεί στο έλεος της τουρκικής προπαγάνδας και επεκτατικότητας μιας που ήδη λειτουργούν στην περιοχή πάνω από 300 τζαμιά, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχουν σταματήσει οι ανεγέρσεις νέων σε Ροδόπη, Ξάνθη αλλά και Έβρο.

Η μεθοδικότητα αυτή των τούρκων όμως, δεν σταματά στην Θράκη, καθώς σύμφωνα με τον ελληνικό αλλά και τον τουρκικό Τύπο, η τουρκία προχωρά στην εφαρμογή του σχεδίου της για επαναλειτουργία παλαιών τζαμιών ανά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα τα 19 ανακατασκευασμένα τζαμιά αφορούν τις παρακάτω πόλεις:

Για όσους αφελείς νομίζουν πως όλα αυτά γίνονται για την ανάδειξη της “πολιτισμικής” κληρονομιάς, απλώς να τους πληροφορήσουμε πως τα περισσότερα τζαμιά χτίστηκαν πάνω σε αρχαίους ελληνικούς ναούς και σε εκκλησίες.

Πολλά δε μάλιστα εξ αυτών, φέρουν ονόματα των μεγαλύτερων σφαγέων του ελληνισμού όπως παραδείγματος χάριν το φετιχιέ τζαμί όπου μεταφράζεται σε “τζαμί του πορθητή”.

Και αν η κληρονομιά και η Ιστορία των Ελλήνων στις ημέρες μεταφράζεται ως κάτι ακραίο και ξεπερασμένο, η ίδια η τουρκική πλευρά έρχεται να βάλει τέλος σε οποιαδήποτε αμφιβολία γεννάται: απώτερος στόχος σύμφωνα με τουρκικές πηγές είναι η καταγραφή δυνάμεων στην χώρα μας για τις επόμενες εκλογές – ανεξαρτήτως εκλογικού νόμου – προκειμένου να τις εντάξει στο περίφημο ανθελληνικό κόμμα DEB.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Λαγός: Το φιλοτουρκικό DEB οργανώνεται σε όλη την χώρα και η κυβέρνηση παρακολουθεί αμέτοχη – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-othwmanoi-janarchontai-anakataskeuh-19-tzamiwn-kai-katagrafh-twn-pshfofo#ixzz3w6pmInAT

Exit mobile version