Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαψεύδει ο Τσίπρας, άρα είναι σίγουρο: Στα σκαριά η οικουμενική με όλες τις μνημονιακές δυνάμεις!

Διαψεύδει ο Τσίπρας, άρα είναι σίγουρο: Στα σκαριά η οικουμενική με όλες τις μνημονιακές δυνάμεις!

Το ίδιο σενάριο αναπαράγεται καθημερινά από τον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο της χώρας σχετικά με την δημιουργία μιας μεγάλης μνημονιακής οικουμενικής συγκυβέρνησης, η οποία θα προωθήσει δίχως τριγμούς και γκρίνιες τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων για το πλήρες ξεπούλημα της Ελλάδας.

Αυτή η παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες με τις καθημερινές εμφανίσεις του πρόεδρου Λεβέντη στα τηλεπαράθυρα με την γνωστή επωδό: “Μου το είπε ο Σουλτς. Χρειάζεται οικουμενική τεχνοκρατών η Χώρα“. Ο πάλαι ποτέ γραφικός πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος έχει αναδειχθεί από τα εγχώρια ΜΜΕ ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του Τόπου και… προφήτης, λειτουργεί ως λαγός των ευρωπαίων τοκογλύφων και των επιταγών τους.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι μια οικουμενική κυβέρνηση τεχνοκρατών με επικεφαλής τον Προβόπουλο ή τον Στουρνάρα είναι έτοιμη να αναλάβει δράση, όταν… κολλήσει στην λάσπη η μνημονιακή νταλίκα Σύριζα- Ανέλ που διαλύει τα πάντα στο διάβα της.

Το πιο φαιδρό από όλα όμως είναι η διάψευση αυτών των σεναρίων από τα “έγκυρα” χείλη του πρωθυπουργού, ο λόγος του οποίου είναι συμβόλαιο (αποδείχτηκε εξάλλου με το δημοψήφισμα…). Ο Τσίπρας θέλοντας λοιπόν να περάσει την εικόνα του ισχυρού και αυτόφωτου ηγέτη έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια περί κυβερνητικής διεύρυνσης ή συγκρότησης μνημονιακής οικουμενικής σημειώνοντας: “Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι και θα παραμείνει συμπαγής. Καμία ανησυχία λοιπόν. Οικουμενικές κυβερνήσεις, νέες εκλογές και άλλα σενάρια που προωθούνται από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα έχουν διαψευστεί στο παρελθόν και θα διαψευστούν και στο μέλλον… Η Ελλάδα το 2016 βγαίνει από την κρίση και ανακάμπτει. Συνεπώς, όλα τα σενάρια θα μείνουν όνειρα θερινής νυκτός.

Την ίδια στιγμή όλοι οι μνημονιακοί πολιτικοί αρχηγοί, πλην του τρελού Λεβέντη, απορρίπτουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Άρα θεωρήστε το σίγουρο: Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν και οι τοκογλύφοι δώσουν την εντολή, από το… πουθενά θα προκύψει μεγάλη μνημονιακή οικουμενική συγκυβέρνηση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diapseudei-o-tsipras-ara-einai-sigouro-sta-skaria-h-oikoumenikh-me-oles-tis#ixzz3wDYLbvQJ

Exit mobile version