Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Το ότι είναι μονόδρομος η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ είναι πασιφανές! Το λέμε και το γράφουμε στην Χρυσή Αυγή εδώ και έναν και πλέον χρόνο! Και το έχουν πει κατά καιρούς και διάφορα στελέχη και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Απαλλάξτε μας, επιτέλους, από την παρουσία του Λεβέντη, με το μόνιμα βαριεστημένο και εμετικό ύφος, που τον βάζουν να το λέει και να το ξαναλέει για να δείξουν στον έρημο λαό πως “Να! Ο Λεβέντης τα έλεγε…” Πειστήκαμε! Το ξέρουμε! Ο Λεβέντης στηρίζει μνημόνιο και τους Γερμανούς φίλους του!

Θ.Τ.

Παύλος Πολάκης: Ένας ακόμα “κοινωνικός αγωνιστής” της ΚΝΕ και της ακροαριστεράς στην υπηρεσία Μνημονίων και τοκογλύφων

Πέφτει χοντρό χρήμα από τις ΜΚΟ στη Λέσβο. Σιγά σιγά άρχισαν να κυκλοφορούν και αμάξια πολυτελείας πρόσφατα αγορασμένα από ντόπιους ραγιάδες. Καλοτάξιδα και εύχομαι να αξίζουν την θυσία των χιλιάδων Ελλήνων που υποφέρουν από την λαθροπολιτική. Τόσο κοστίζει για αυτούς ή πατρίδα. Καταδίκασαν ένα νησί να διαδραματίζει μόνον αρνητικό ρόλο στη νεότερη ιστορία. Ιστορία που θα διδαχτούν τα παιδιά μας αύριο. Όταν η Ελλάδα δεχόταν εισβολή ο μπαμπάς μου πούλαγε φαγητά και ρούχα στους κατακτητές και χόρευε στο καλωσόρισμα… ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Μάκης Τ.

Τι ΣΥΡΙΖΑ, τι ΝΔ, τα μνημόνια εφαρμόζουν από κοινού…

Έχουμε 2016 λόγους να συνεχίσουμε να  αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της χώρας και να αφήσουμε πίσω όσα μας πίκραναν την χρονιά που έφυγε. Εύχομαι λιγότερη κατάθλιψη, λιγότερη λιτότητα, απαλλαγή από τα μνημόνια και σύντομη φυλάκιση στους προδότες και τα λαμόγια. Καλή Χρονιά με υγεία και καλή απελευθέρωση της πατρίδας!

Κωνσταντίνα

Σαν σήμερα 3 Ιανουαρίου 1850: Υπόθεση Πατσίφικο – Εβραϊκός δάκτυλος στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-4-ianouariou-2016#ixzz3wE9jyrHF

Exit mobile version