Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα χέρια των κορακιών της διεθνούς τοκογλυφίας η πρώτη κατοικία των Ελλήνων

Στα χέρια των κορακιών της διεθνούς τοκογλυφίας η πρώτη κατοικία των Ελλήνων

Μπορεί η κυβέρνηση να διακηρύττει σε όλους τους τόνους ότι η πρώτη κατοικία των Ελλήνων θα παραμείνει ασφαλής από την έλευση των κορακιών της διεθνούς τοκογλυφίας, τα οποία θα διαχειριστούν τα λεγομένα «κόκκινα δάνεια», όμως οι τραπεζίτες αποκαλύπτουν το σημείο στο οποίο βρίσκεται άλλη μία φάση της «σκληρής διαπραγμάτευσης».

Συγκεκριμένα, στις επιστολές που έχουν σταλεί από τις τράπεζες στους εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες, αναφέρεται ρητώς ότι «η κατηγοροποίησή σας ως «μη συνεργάσιμος δανειολήπτης» συνεπάγεται και τον κίνδυνο πλειστηριασμού της μοναδικής σας κατοικίας».

Στις επιστολές που αποστέλλονται περιλαμβάνονται όλα τα δικαιολογητικά που οφείλουν να προσκομίσουν οι δανειολήπτες. Εντός αυτών των δικαιολογητικών περιλαμβάνεται ουσιαστικά και μία πλήρης αποτίμηση των περιουσιακών τους στοιχείων (σε μία μορφή περιουσιολογίου), ώστε ο εκάστοτε τραπεζίτης να γνωρίζει τι τον συμφέρει να κατασχέσει.

Τα παραπάνω σημαίνουν προφανώς ότι στις αρχές Φεβρουαρίου, οπότε και αναμένεται η αναθεώρηση των ρυθμίσεων λειτουργίας των hedge funds, θα περιληφθεί στις «αρμοδιότητές» τους και η πρώτη κατοικία των Ελλήνων.

Θυμίζουμε πως, όπως είχαμε προβλέψει, θα γίνουν χιλιάδες κατασχέσεις πρώτων κατοικιών με σκοπό να αποδοθούν στους λαθρομετανάστες, των οποίων το ενοίκιο επιδοτείται από το ελλαδικό κράτος, σε μία ένδειξη πως «λεφτά υπάρχουν», αλλά μόνο για λαθρομετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-cheria-twn-korakiwn-ths-diethnous-tokoglufias-h-prwth-katoikia-twn-ellh#ixzz3wGrnIU3g

Exit mobile version