Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ: Βρώμικη επιχείρηση ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ της δολοφονίας των Συναγωνιστών μας!

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ: Βρώμικη επιχείρηση ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ της δολοφονίας των Συναγωνιστών μας!

Ένας επιχειρηματίας καταθέτει στις αρχές στοιχεία που σχετίζονται με τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο. 

Τέσσερις ολόκληρους μήνες μετά, ο βασικός ύποπτος βρίσκεται δολοφονημένος. 

Όμως στις 14 Σεπτεμβρίου του 2015 βρίσκεται νεκρός και ο πληροφοριοδότης επιχειρηματίας, με την οικογένειά του να καταγγέλλει ότι «ήταν πιεσμένος» και τις γνωστές διαρροές της ΕΛΑΣ να μιλούν για σχέσεις με στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που είχαν… «εξωυπηρεσιακές δραστηριότητες», που μάλιστα έγιναν αντικείμενο εσωτερικής έρευνας!

Την ίδια ώρα, πηγές της Αστυνομίας μιλάνε για «διαδικασία αυτοκάθαρσης», λες και πρόκειται για μια υπόθεση του υποκόσμου, καθώς και για «κλείσιμο» της υπόθεσης, όταν ομολογούν ότι υπάρχουν ηχογραφημένες συνομιλίες του βασικού υπόπτου!

Και αν ο βασικός ύποπτος είναι σήμερα νεκρός, δεν μπορεί να είναι νεκροί όλοι εκείνοι με τους οποίους ήταν σε επαφή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ!

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-ektaktws-aurio-brwmikh-e#ixzz3wIJpQeYW

Exit mobile version