Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Με την ευκαιρία του ερχομού της νέας χρονιάς, αφού πρώτα ευχηθώ σε όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες ότι καλύτερο για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, θα ήθελα να τονίσω ότι το καινούργιο έτος είναι μια πρόκληση για όλους εμάς να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας, ότι έχουμε ακόμη το κουράγιο και τις ψυχικές εκείνες δυνάμεις ώστε να πολεμήσουμε ενωμένοι στο πλευρό του Αρχηγού και των άλλων συναγωνιστών για μια ελεύθερη και μεγάλη Ελλάδα. Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά γοργών και καταλυτικών αλλαγών για την πατρίδα μας και μόνο μέσω της Χρυσής Αυγής μπορούν οι αλλαγές αυτές να είναι επωφελείς για το μέλλον των παιδιών μας. Ας είναι η πρώτη και μεγάλη αλλαγή που θα γίνει, η δυναμικότερη ένταξη όλων μας στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου και η παρουσία μας σε κάθε μορφή αγώνα που θα δώσει στην Χρυσή Αυγή την δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα στην διακυβέρνηση της χώρας. Διαδώστε με όποιο τρόπο μπορείτε τις θέσεις μας, αγοράστε τις εφημερίδες μας και δώστε τις σε ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα ή την θέληση να το κάνουν, ώστε να γίνουν γνωστές οι τοποθετήσεις της Χρυσής Αυγής σε κάθε πρόβλημα που ταλανίζει την Ελληνική κοινωνία. Και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα του αγώνα μας θα είναι το αναμενόμενο.

Μετά τιμής, Ν. Φώτης

Το εσώτερο νόημα της τέχνης

Η σαπίλα του Ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι ολοφάνερη μιας που τελευταία αναδεικνύει πάλι σε ρυθμιστή της πολιτικής επικαιρότητας τον γραφικό πολιτικό Βασίλη Λεβέντη. Ο βασιλιάς του φραπέ και της πίτσας, ο μόνιμος πολέμιος της Χρυσής Αυγής είναι η σανίδα σωτηρίας του ανίκανου Αλέξη Τσίπρα. Πάει να γίνει ο Λεβέντης η γέφυρα της συνεργασίας του προδοτικού ΣΥΡΙΖΑ με την παραπαίουσα Νέα Δημοκρατία. Η προσπάθεια αυτή θα αποτύχει παταγωδώς. Ο Καραμανλής που έχει σχέση και με τον Καμμένο και με τον Τσίπρα βοηθάει στην επικράτηση Μεϊμαράκη που ήδη όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν ψηφίσει τα μνημόνια, το σύμφωνο συμβίωσης  και ακόμα κλείνουν τα μάτια όλοι μαζί στην συμφορά της λαθρομετανάστευσης και στην ακραία εγκληματικότητα των αλλοδαπών. Ο δρόμος από όλο αυτό το νοσηρό πολιτικό κλίμα οδηγεί στην μοναδική Ελληνική πολιτική λύση που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή. Ένα μήνυμα θέλω να απευθύνω στους εναπομείναντες πατριωτικής καταγωγής Νεοδημοκράτες. Επειδή ανήκα και ψήφιζα αυτό το αμαρτωλό κόμμα επί χρόνια, τους  καλώ να εγκαταλείψουν το πολιτικό αυτό απόκομμα και να έρθουν στην φιλόξενη Ελληνική στέγη της Χρυσής Αυγής. Εδώ θα βρουν όσα Εθνικά και πατριωτικά ιδανικά έχασαν και αφαιρέθηκαν στην πορεία των ετών από την μούφα ψευτοδεξιά του ψευτοεθνάρχη. Η νέα χρονιά φέρνει πολιτικές εξελίξεις και τον πρώτο λόγο θα έχει η Χρυσή Αυγή. Καλή χρονιά στον Άξιο Έλληνα πολιτικό Αρχηγό Νικόλαο Μιχαλολιάκο, την Ελληνίδα βουλευτή πολιτικό πρότυπο κυρία Ελένη Ζαρούλια,τους Βουλευτές τα μέλη και τους ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. H ιερή Ελλάδα σύντομα θα νικήσει.

Γιάννης Π.

Στα χέρια των κορακιών της διεθνούς τοκογλυφίας η πρώτη κατοικία των Ελλήνων

Σε πέλαγος προβλημάτων η Ελλάδα και το 2016. Με πολιτική και κοινωνική αστάθεια, με πολίτες που δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις φορολογικές- ληστρικές υποχρεώσεις. Με κυβέρνηση μνημονιακών τεχνοκρατών, τους οποίους το μόνο τους μέλημα είναι η συγκέντρωση φόρων με σκοπό να αποπληρώσουν το αέναο χρέος φούσκα. Και όλα αυτά  με αμελητέα ανάπτυξη και με εξαιρετικά ποσοστά ανεργίας τα οποία στο νέο έτος θα αυξηθούν.

Σ.Μ.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι τούρκοι παρατάσσουν τον πολεμικό στόλο τους στο Αιγαίο – Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τους Τσιπροκαμμένους! Αποκαλυπτικοί χάρτες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-5-ianouariou-2016#ixzz3wK7J1ySv

Exit mobile version