Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χολυγουντιανό σόου με λαθρομετανάστες στον Ελαιώνα από Ντενίση, Μουζάλα, Καμίνη και Ρέντγκρεηβ – Κανένα ενδιαφέρον για τους Έλληνες!

Χολυγουντιανό σόου με λαθρομετανάστες στον Ελαιώνα από Ντενίση, Μουζάλα, Καμίνη και Ρέντγκρεηβ - Κανένα ενδιαφέρον για τους Έλληνες!

Νέα προπαγανδιστική παράσταση στήθηκε για να πειστούν οι Έλληνες προκειμένου να αποδεχτούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών. Μετά την εκατομμυριούχα Σούζαν Σάραντον, η οποία αποδείχτηκε κάπως… ελαφριά, ήρθε η ώρα για τη «βαριά κουλτούρα».

Στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στον Ελαιώνα βρέθηκαν ο Καμίνης και ο Μουζάλας, συνοδεύοντας την Βρετανίδα ηθοποιό Vanessa Redgrave και τη Μιμή Ντενίση. Οι δύο κυρίες συναντήθηκαν στην Αθήνα, προκειμένου η πρώτη να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση της δεύτερης, όμως η επίσκεψη συνδυάστηκε και με λαθρομεταναστευτική προπαγάνδα.

Αμέσως μετά την ελεγχόμενη περιοδεία οι δύο κυρίες θα οδηγηθούν στο θέατρο και ακολούθως στις βίλες τους, μακριά από την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα. Οι κάτοικοι του Ελαιώνα, όμως, στους οποίους δεν συμπαρίσταται κανείς εξ αυτών των εκατομμυριούχων θα μείνουν με τον καταυλισμό δίπλα τους, την φτώχεια τους και την εγκληματικότητα να μαστίζει τις γειτονιές τους.

Επειδή όλοι αυτοί παριστάνουν τους «ανθρωπιστές», εμείς να επαναφέρουμε την ανθρωπιστική μας πρόταση για αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών, ώστε να μην πνίγονται τα παιδάκια στα νερά του Αιγαίου:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/cholugountiano-soou-me-lathrometanastes-ston-elaiwna-apo-ntenish-mouzala-ka#ixzz3wOZ1JWck

Exit mobile version