Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνική προπαγάνδα από το “Βήμα”: Εισήγαγαν το Ισλάμ ως επίσημη θρησκεία της Ελλάδος!

Τι άλλο θα σκεφτούν και μέχρι πού θα φτάσει η προπαγάνδα τους; Τα εσκαμμένα ξεπέρασαν οι πληρωμένες γραφίδες των νταβατζήδων, αφού σε κυριακάτικη έκδοση του “Βήματος” εισήγαγαν το Ισλάμ ως επίσημη θρησκεία της Πατρίδας μας.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη που διέρρευσε στο διαδίκτυο την Κυριακή 3 Ιανουαρίου η εφημερίδα “Βήμα” προσέφερε το βιβλίο “Σημαίες από όλον τον κόσμο”, μια παραγωγή του ΔΟΛ.

Το εξοργιστικό είναι ότι στην σελίδα για την Ελληνική Σημαία παρουσιάζονται ως επίσημες θρησκείες της χώρας η Χριστιανική Ορθόδοξη, αλλά και η μουσουλμανική!

Είναι γνωστό ότι στην χώρα μας επικρατεί ανεξιθρησκεία και όλοι έχουν δικαίωμα να πιστεύουν όπου θέλουνΑλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος (άρθρο 3): “Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού  τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις…”.

Τώρα γιατί οι… φωστήρες του “Βήματος” εισήγαγαν και το Ισλάμ ως επίσημη θρησκεία της χώρας είναι προφανώς αποτέλεσμα μιας αισχρής ανθελληνικής προπαγάνδας ή απλά θέλουν να μας δώσουν μια εικόνα από το εγγύς μέλλον, της αφελληνισμένης μας Πατρίδας…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhnikh-propaganda-apo-to-bhma#ixzz3wPhrU73N

Exit mobile version