Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2015

Στις 30 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει τους νεκρούς αξιωματικούς των Ιμίων. Είκοσι χρόνια μετά κανείς από τους Έλληνες Εθνικιστές δεν ξέχασε τους ηρωικά πεσόντες στο καθήκον Γιαλοψό, Καραθανάση και Βλαχάκο. Την ίδια στιγμή οι προδοτικές κυβερνήσεις χέρι – χέρι με την Τουρκία προωθούν τον πλήρη εξισλαμισμό της πατρίδας μας αλλά και της Ευρώπης. Η Ελλάδα στο βάθος των αιώνων υπήρξε η προμετωπίδα της Ευρώπης, για ό,τι αγωνίστηκε και έπεσε ο μαχόμενος ελληνισμός ισοπεδώθηκε μονομιάς από μια χούφτα συμφεροντολόγων και προσκυνημένων. Ακόμη κι έτσι, οι Αθάνατοι Ήρωες αυτού του Έθνους ας φωτίζουν πάντα τον δύσκολο δρόμο της Ελευθερίας και ας είναι για ακόμη μια φορά στην σύγχρονη Ιστορία οι λίγοι να κάνουν την διαφορά. Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος!

Μ.Τ.

Ιούλιος Έβολα – «Η Προέλευση»

Με την νέα χρονιά αρχίσανε και τα προβλήματα. Η κυβέρνηση άνοιξε το ασφαλιστικό και δημοσιεύει σχέδια επί χάρτου για το πως και με ποια μέθοδο θα μειώσει τις συντάξεις των ανθρώπων για 13η φορά αν λάβουμε υπόψη και τις μειώσεις που γίνανε λόγω ΕΟΠΥΥ. Και την ίδια ώρα οι συνταξιούχοι βουλευτές ετοιμάζονται να λάβουν 100 χιλιάδες ευρώ έκαστος ως αναδρομικά επειδή λέει δεν πήραν αύξηση! Αιδώς αχρείοι επιτέλους! Ο κόσμος από το 2008 και μετά αναστενάζει και δέχεται τις μειώσεις υπό το κράτος κάθε φορά του εκβιασμού. Οι συνταξιούχοι βουλευτές έχουν υποχρεώσεις, οι άλλοι δεν έχουν; Οι συνταξιούχοι βουλευτές ως εν ενεργεία είχαν πάρει πολλαπλάσιους μισθούς από ότι ο μέσος  Έλληνας θα δει έστω και στον ύπνο του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι δυνατόν να προκαλούν τον κόσμο με αυτόν τον τρόπο; Την στιγμή που η αποδόμηση του ασφαλιστικού ξεκίνησε από τους ίδιους όταν ως εν ενεργεία ψήφιζαν χαριστικές ρυθμίσεις και έπαιρναν περίεργες αποφάσεις; Όταν επί Ανδρέα Παπανδρέου βάζανε τους πάσης φύσεως δήθεν αντιστασιακούς μέσα στα ταμεία και έπαιρναν συντάξεις χωρίς μια δραχμή εισφορά; Όταν χάριζαν τα χρέη σε κολλητούς τους, φίλους τους, στις ΠΑΕ που ουδέποτε είδαμε να δημοσιεύουν ισολογισμό ως έχουν εκ του νόμου την υποχρέωση; Και θεωρούν ότι είναι τόσο άξιο σεβασμού το έργο τους ώστε ζητιάνε και ειδική αποζημίωση για όσα έχασαν με τα μνημόνια; Λίγη ντροπή επιτέλους γιατί η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Όσο για τους αγαπημένους μου εθνικιστές συναγωνιστές ας είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί δεν πρόκειται να πλήξουμε με όσα θα δούμε. Ο Θεός βοηθός! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα

Σαν σήμερα 5 Ιανουαρίου 1913: Η θριαμβευτική ναυμαχία της Λήμνου

Μερικοί Ευρωπαίοι  έστω και αργά κάνουν κάτι για να αποτρέψουν την κατευθυνόμενη αυτή εισβολή στην χώρα τους. Αυτό μαζί με άλλα πολλά που συμβαίνουν τελευταία, έχει ως στόχο την καταστροφή της Ευρώπης, πράγμα που είναι ολοφάνερο. Περιέργως, αν όχι δουλικά, αυτό δεν το αντιλαμβάνεται και δεν αντιδρά με κάποια επιτέλους  Ευρωπαϊκή πολιτική η κοντόφθαλμη και ανεπαρκής για τις πράγματι δύσκολες περιστάσεις πολιτική της Μέρκελ. Με όλα αυτά που συμβαίνουν νομίζω ότι απροκάλυπτα πια  οι Ν.Τ.Π.  ήδη έχουν αρχίσει τρίτο παγκόσμιο πόλεμο  και όποιος αντέξει. Εμείς; τον θεοπάλαβο χαβά μας. Εισέρχονται 10.000 τουλάχιστον την ημέρα και  αντί να κλαίμε για την κατάντια του πτωχευμένου και απηνώς διωκόμενου Έλληνα, ανησυχούμε για την καλοπέραση των εντός των τειχών μας εχθρικότατων εισβολέων, ενώ  βεβαίως οι τωρινοί διοικούντες (ζόμπι του συμμοριτοπόλεμου) καταστρέφουν τα πάντα  και λένε “ζήτω! φέρτε μας και άλλους”. Έχουν κυριολεκτικά  λοβοτομήσει τους Έλληνες που δεν αντιδρούν σε τίποτε.

Γ.Τ.

Ο ιρακινός στρατός απελευθέρωσε το Ραμάντι: Μεγάλη στρατηγική νίκη ενάντια στο ισλαμικό κράτος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-6-ianouariou-2015#ixzz3wPquDCHp

Exit mobile version