Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Παγκόσμια ανησυχία» για τις πυρηνικές δοκιμές της Βορείου Κορέας – Καμία ανησυχία για το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ

«Παγκόσμια ανησυχία» για τις πυρηνικές δοκιμές της Βορείου Κορέας - Καμία ανησυχία για το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ

Την ανησυχία του εκφράζει σύσσωμος ο «δυτικός κόσμος» ύστερα από την δημοσιοποίηση πυρηνικών δοκιμών από το καθεστώς του ινδάλματος αρκετών συριζαίων, Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Η πρώτη δοκιμή βόμβας υδρογόνου της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 10:00 (τοπική ώρα, 03:30 ώρα Ελλάδος) την 6η Ιανουαρίου του 2016, βάσει της στρατηγικής αποφασιστικότητας του Κόμματος των Εργατών», που κυβερνά τη χώρα, μετέδωσε η επίσημη βορειοκορεατική τηλεόραση.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε έπειτα από την καταγραφή -νωρίτερα σήμερα- ενός σεισμού μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά σε γνωστή τοποθεσία πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας.

Ο ΟΗΕ και οι ΗΠΑ έχουν ήδη επιβάλλει κυρώσεις κατά του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας λόγω αυτών των πυρηνικών δοκιμών. Παρόλα αυτά ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιμένει στην ανάπτυξη αυτού του οπλοστασίου, θέτοντας σε αμφισβήτηση την θαλάσσιο δίοδο του Ειρηνικού για τους αμερικανούς, όντας ένα πρόσχωμα όχι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά πραγματικό.

Την ίδια ώρα καμία ανησυχία δεν εμπνέει στους δυτικούς το αντίστοιχο πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ, το οποίο βρίσκεται και σε πιο κρίσιμη περιοχή και είναι κατά πολύ πιο σύγχρονο. Η ειδοποιός διαφορά των δύο περιπτώσεων είναι ότι στην μία περίπτωση η ύπαρξη του πυρηνικού οπλοστασίου συμφέρει τις ΗΠΑ, ενώ στην άλλη αποτελεί εμπόδιο.

Αυτή είναι η υποκρισία των διεθνών οργανισμών που δημιούργησαν οι αμερικανοσιωνιστές για να ελέγξουν τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pagkosmia-anhsuchia-gia-tis-purhnikes-dokimes-ths-boreiou-koreas-kamia-anhs#ixzz3wUqnAndc

Exit mobile version