Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ας μην είμαστε απαισιόδοξοι αυτήν την χρονιά. Σαν Έθνος περάσαμε πάρα πολλά όχι μόνο τις προηγούμενες χρονιές αλλά σε όλη την διάρκεια της πολυσέλιδης Ιστορίας μας. Αυτό που με βλέπω, και με κάνει να αισιοδοξώ, είναι πως οι Έλληνες βαρέθηκαν τα κούφια λόγια και στην συνείδησή τους έχουν στείλει τον καλάθι των αχρήστων όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα. Από πού το συμπεραίνω αυτό; Δείτε προσεχτικά τις ανοιχτές συγκεντρώσεις που έχει πραγματοποιήσει ο ελληνικός λαός τους τελευταίους μήνες και δείτε πώς μεταχειρίζεται το συγκεντρωμένο πλήθος τους πολιτικάντηδες. Οι αγρότες στο σύνταγμα γιούχαραν ακόμη και τον δήθεν επαναστάτη Λαφαζάνη, οι Πόντιοι τον Κουμουτσάκο, στον Πειραιά την ημέρα των Θεοφανείων οι λιμενεργάτες έβριζαν τον Δρίτσα. Σε όλες αυτές τις συγκεντρώσεις ήταν παρούσα η Χρυσή Αυγή και δέχτηκε την θερμή υποδοχή του κόσμου, μόνον η Χρυσή Αυγή και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα για τον Ελληνισμό.

Κ.Τ.

Η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά για την εορτή των Θεοφανείων – ΒΙΝΤΕΟ

Για όσους ξέχασαν σ΄εκείνη την προκυμαία στοιβάχτηκαν αδέρφια μας Έλληνες για να γλιτώσουν από την τουρκική μαχαίρα. Τ΄ ότι μετά από τόσα χρόνια αποφάσισαν για το θεαθήναι να γίνει ο αγιασμός των υδάτων στην προκυμαία της Σμύρνης, ούτε υπερήφανους θα πρέπει να μας κάνει ούτε να μας συγκινεί. Η Τουρκία εφαρμόζει κατά γράμμα το σχέδιο της για εξισλαμισμό της πατρίδας μας είτε με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που μας στέλνει καθημερινά είτε με τους ιμάμηδες που ξεχύνονται από την Θράκη προκειμένου να βρούνε τους ομόθρησκους τους ανά την Ελλάδα. Υπερήφανοι θα έπρεπε να είμαστε αν σ΄ εκείνη την προκυμαία ανέμιζε η γαλανόλευκη με τους απογόνους μας να ζούνε επιτέλους στην ελεύθερή τους Πατρίδα. Ρίγη συγκίνησης θα έπρεπε να νιώσουμε όταν βλέποντας αυτήν την προκυμαία βλέπαμε τους πρόγονούς μας και τα δάκρυά τους και όχι ένα τσίρκο που εξυπηρετεί τον πλήρη αφελληνισμό της Ελλάδας. Επιτέλους σαν έθνος ας μάθουμε να τιμούμε τους ήρωες της δικής μας φυλής που έχασαν την ζωή τους από έναν αιμοδιψή κατακτητή και να μην ξεχνάμε ποτέ ποιος ήταν αυτός.

Γιώργος Σ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από Ελληνίδες θύματα βιασμών του 1974 από τούρκους – ΒΙΝΤΕΟ

Μαζεύτηκαν όλες οι τηλεπερσόνες στην Λέσβο για να δείξουν σε όλους εμάς τους κακούς ότι στέκονται στο πλευρό των κακόμοιρων λαθρομεταναστών. Ναι, άφησαν για λίγο την υπερπολυτελής βίλες τους, τα πανάκριβα αυτοκίνητα τους, τις πανάκριβες γούνες και τις τσάντες λουι βιτόν και φορώντας μόνο την ενυδατική τους κρέμα αξίας 300 ευρώ τουλάχιστον πήγαν να δείξουν την συμπόνια τους στους λαθρομετανάστες και να δώσουν ένα μήνυμα “ανθρωπιάς” σε όλους εμάς τους κακούς που δεν τους θέλουμε μέσα στα σπίτια μας, μέσα στη γη μας. Σ΄εμάς που η πρώτη κατοικία μας, βίλα δεν την λες, αλλά θα υπερφορολογηθεί για ακόμη μια χρονιά και πιθανόν θα καταλήξει στα χέρια του κράτους, το οποίο με την σειρά του θα ξεπουλήσει το φτωχό σπιτικό μας, που με τόση δουλειά και στερήσεις το αποκτήσαμε, σε κάποιον πλειστηριασμό. Σ’ εμάς που ούτε υπερπολυτελή αυτοκίνητα αφήσαμε πίσω παρά μόνο κάτι πινακίδες τις οποίες καταθέσαμε στο αστυνομικό τμήμα γιατί δεν είχαμε φέτος να πληρώσουμε το σήμα. Σ’ εμάς που η μόνη τσάντα που έχουμε δει είναι αυτή του σουπερ μάρκετ που ολοένα και αδειάζει, μιας που άλλοι μετράμε άνεργους στην οικογένεια, άλλοι τις μειώσεις στους μισθούς μας και άλλοι στις συντάξεις μας. Δείξτε μας αλήθεια πόσο ανθρωπιστές είστε και κάντε και τον τελευταίο από εμάς να πιστέψει ότι προτιμότερο είναι να μην έχουν τα παιδιά σου να φάνε παρά ο ξένος.

Μόνο οργή
Μ.Τ.

Κίνδυνος πολέμου μεταξύ απρόσκλητων Σιιτών και Σουνιτών επί ελληνικού εδάφους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-7-ianouariou-2016#ixzz3wVkMwik2

Exit mobile version