Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας οι Σιίτες μουσουλμάνοι! Τι θα γίνει εάν βγουν και οι Σουνίτες; ΒΙΝΤΕΟ

Βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας οι Σιίτες μουσουλμάνοι! Τι θα γίνει εάν βγουν και οι Σουνίτες; ΒΙΝΤΕΟ

Μόλις χθες αναφερθήκαμε στον κίνδυνο πολέμου μεταξύ απρόσκλητων Σιιτών και Σουνιτών με αφορμή εκτέλεση του σιίτη κληρικού Νιμρ αλ-Νιμρ, από τις αρχές της (σουνιτικής) Σαουδικής Αραβίας.  

Όπως ενημερωθήκαμε από τα διαδικτυακά ΜΜΕ, σιίτες μουσουλμάνοι ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων, διαδήλωσαν έξω από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, διαμαρτυρόμενοι για την εκτέλεση του Αλ-Νιμρ.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «Κάτω οι Αλ Σαούντ (Βασιλική Οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας)» ενώ τα αιτήματά τους ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του ηγέτη τους. Ένα ακόμα σύνθημά τους έλεγε «Καταδικάζουμε τη Σαουδαραβική κυβέρνηση και αυτό που έκανε». Οι περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους σιίτες μουσουλμάνους ζουν στην Ελλάδα είναι πακιστανικής καταγωγής.

Το ερώτημα που προκύπτει μετά από αυτά είναι τι θα γίνει εάν στην συνέχεια βγουν στους δρόμους και οι σουνίτες μουσουλμάνοι που είναι μάλιστα και πιο πολλοί; Ειδικά εάν βγουν και ταυτόχρονα τότε κυριολεκτικά θα γίνει πεδίο μάχης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bghkan-stous-dromous-ths-athhnas-oi-siites-mousoulmanoi-ti-tha-ginei-ean-bg#ixzz3wZ4hKLH5

Exit mobile version