Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Eχουμε και λέμε, φόρος 29%, ασφαλιστικά ταμεία 20%, προκαταβολή φόρου 100% επί του φόρου, τέλος επιτηδεύματος από 650 ευρώ έως 2000, προμήθεια τραπεζικών συναλλαγών μέσω POS 1-3%, φόρος τραπεζικών συναλλαγών από 1/1000 έως 3/1000, ΦΠΑ 23% δεν υπολογίζω έμμεσους φόρους (καύσιμα – τσιγάρα κλπ), δεν υπολογίζω ΕΝΦΙΑ, δεν υπολογίζω την άρση του τραπεζικού απορρήτου για το σύνολο της κοινωνίας ούτε τα capital controls ούτε και την ανεργία που έχει εκτιναχθεί στο 30% και με πρόβλεψη το 40%. Δεν υπολογίζω την εξαφάνιση της σύνταξης και του κοινωνικού κράτους. Μια ερώτηση μόνο: άραγε ποιος είναι ο καλύτερος ορισμός του δουλοπάροικου αν δεν είναι ο παραπάνω; Ανυπομονώ να δω τα αναπτυξιακά μέτρα για να καταλάβουν και οι πιο δύσπιστοι Έλληνες πόσο πολιτικοί απατεώνες είναι ο Τσίπρας και η παρέα του.

Χ.Γ.

Οι Σύριοι Εθνικιστές στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά των τζιχαντιστών

Ο μητροπολίτης Πειραιά αποδεικνύεται ένας από τους δυναμικότερους επισκόπους και μακάρι να είναι ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος γιατί λέει αλήθειες που τρέπουν σε φυγή τους άθεους που μας κυβερνούν. Ως γνωστόν δεν πήγε ο Τσίπρας στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά και ας υποθέσουμε πως είναι δικαίωμα του να μη πάει. Δεν είναι όμως δικαίωμα του να στερεί από κόσμο που αδυνατεί να πάει στην Εκκλησία να παρακολουθήσει τη λειτουργεία των Θεοφανίων με το να ακυρώνει τη μετάδοση της ακολουθίας αυτής από την ΕΡΤ 1. Την ΕΡΤ 1 την πληρώνουμε όλοι κατά πρώτον και κατά δεύτερον στο ισχύον Σύνταγμα δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη και διάταξη για χωρισμό κράτους Εκκλησίας. Με την φόρα που πήραν στο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο οι νορμάλ άνθρωποι θα θεωρούνται διαφορετικοί και το αντίστροφο. Καλή φώτιση σε όλους μας.

Κωνσταντίνα

ΑΙΣΧΟΣ: Το τουρκικό παρακράτος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Έξι χώρες από τις 26 επανάφεραν τους ελέγχους στα σύνορά τους και αναστέλλουν την συνθήκη Σένγκεν! Χώρες, μάλιστα, που έχουν μεγαλύτερο ποσοστό μεταναστών από ότι είναι ο ντόπιος πληθυσμός τους. Μάλλον κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να ξηλώσουν το πουλόβερ της Ευρώπης! Γιατί αν η αιτία του μπάχαλου είναι οι λαθρομετανάστες, υπάρχει απλή και εύκολη λύση! Επαναπροώθηση όλων στις πατρίδες τους με χρήση των εθνικών στρατών και της αστυνομίας!

Θ.Τ.

Βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας οι Σιίτες μουσουλμάνοι! Τι θα γίνει εάν βγουν και οι Σουνίτες; ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-8-ianouariou-2016#ixzz3wbXb9doA

Exit mobile version