Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τζιχαντίστρια συνελήφθη στον… Έβρο: Η φρίκη με τους αποκεφαλισμούς εντός των τειχών της χώρας!

Τζιχαντίστρια συνελήφθη στον... Έβρο: Η φρίκη με τους αποκεφαλισμούς εντός των τειχών της χώρας!

Μπορεί να πέρασε στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων, όμως η είδηση είναι πραγματικά ανησυχητική και προπομπός πολύ δυσάρεστων εξελίξεων για τη χώρα μας.

Όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία αυτές τις ημέρες εκτυλίχθηκε ένα διπλωματικό θρίλερ μεταξύ ξένων μυστικών υπηρεσιών και των αρχών της χώρας για μία Αιγύπτια τζιχαντίστρια που συνελήφθη στον Έβρο.

Η γυναίκα, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «θέλω να πάω να ενταχθώ στο Ισλαμικό Κράτος. Εκεί θα βρω ασφάλεια και ειρήνη», συνελήφθη μαζί με το παιδί της ύστερα από ένα ταξίδι με τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Συγκεκριμένα, έφυγε από το σπίτι της στην Αίγυπτο και όπως προέκυψε από την έρευνα ταξίδεψε με δουλεμπορικό από το Κάιρο στην Κρήτη.

Στη συνέχεια πήρε το πλοίο της γραμμής για Πειραιά και έπειτα με λεωφορείο ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη.

Εν τέλει και εδώ είναι το τραγικό το δικαστήριο απεφάνθη ότι την επιμέλεια του παιδιού θα την αναλάβει ο πατέρας, ο οποίος ταξίδεψε στην χώρα μας μετά την σύλληψη της συζύγου του, και η τζιχαντίστρια αφέθηκε ελεύθερη!

Φαίνεται πως η αρπαγή ανηλίκου και οι προθέσεις της δεν αρκούσαν για να κρατηθεί από τις αρχές και έτσι τώρα είναι ελεύθερη είτε να συνεχίσει προς Συρία, είτε να ενταχθεί σε πυρήνες τζιχαντιστών στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tzichantistria-sunelhfthh-ston…-ebro-h-frikh-me-tous-apokefalismous-entos#ixzz3wfPhiKul

Exit mobile version