Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Κράτος καλύπτει τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς: “συγχωροχάρτι” στους αναρχικούς που πρωτοστάτησαν σε επεισόδια στην Ιταλία

Το Κράτος καλύπτει τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς: “συγχωροχάρτι” στους αναρχικούς που πρωτοστάτησαν σε επεισόδια στην Ιταλία

Ακόμη μια απόδειξη της βαθιάς εξάρτησης των αναρχικών και αριστερίστικων ομάδων από το ανθελληνικό Κράτος αποτελεί η σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, με την οποία απορρίπτεται το αίτημα των ιταλικών αρχών για την έκδοση των δύο από τους πέντε αριστεριστές που κατηγορούνται για καταστροφές και διακεκριμένη αντίσταση κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην EXPO 2015 που έλαβαν χώρα στο Μιλάνο την πρωτομαγιά του 2015.

Οι γιαλαντζί «επαναστάτες» της Αριστεράς θεώρησαν πως μπορούσαν να μετατρέψουν το Μιλάνο σε Αθήνα: πρωτοστάτησαν στα σοβαρά επεισόδια που σημάδεψαν τα εγκαίνια της EXPO 2015 στο Μιλάνο μαζί με Ιταλούς ομοϊδεάτες τους, έχοντας την βεβαιότητα πως θα απολαμβάνουν της ασυλίας που τους παρέχεται στην Ελλάδα. Δυστυχώς για την κόκκινη «επανάσταση» ατύχησαν: οι ιταλικές αρχές κινήθηκαν άμεσα και ταυτοποίησαν 5 Έλληνες αριστεριστές μεταξύ των πρωτοστατών των επεισοδίων, κατηγορώντας τους μεταξύ άλλων για καταστροφές και διακεκριμένη αντίσταση. Ως είθισται, η Ιταλία εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τους 5 αριστεριστές, με το οποίο ζητά την έκδοση των συγκεκριμένων στην γειτονική χώρα προκειμένου να δικαστούν.

Κάθε επαναστάτης νιώθει την βαθύτατη ανάγκη να προβεί σε θυσίες για τις Ιδέες του. Αυτό βεβαίως δεν ισχύει για τους ελληνόφωνους «επαναστάτες» της Αριστεράς. Κι όταν παρουσιάζονται οι πρώτες κακοτυχίες, το αντεθνικό Κράτος φροντίζει να απλώσει πέπλο προστασίας γύρω από τα παρακρατικά του κοπρόσκυλα. Τούτο συνέβη και στην περίπτωση των 5 «επαναστατών» του Μιλάνου, οι οποίοι έχουν ήδη περάσει στο Πάνθεον των κατασκευασμένων ηρώων της αριστεροσύνης: το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ήδη την έκδοση των 2 από τους 5, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για τους υπόλοιπους 3.

Χαρακτηριστικό της αριστερής ξεφτίλας είναι το γεγονός πως όταν στραβώσει η «επανάσταση», οι «επαναστάτες» μετατρέπονται αίφνης σε φοιτητές! Το ελληνόφωνο κατεστημένο, πολιτικό και δημοσιογραφικό, σε συνεργασία με τους «αντιεξουσιαστές» εξαπέλυσε μια εκστρατεία παραπληροφόρησης και άσκησης πιέσεων προς την δικαστική εξουσία, ώστε να αποφευχθεί η έκδοση των 5 στην Ιταλία. Και κάπως έτσι η προλεταριακή εξέγερση του Μιλάνου μετατράπηκε σε. φοιτητική εκδρομή!

Μόλις έμαθαν οι «επαναστάτες» πως για τα αδικήματα που κατηγορούνται στην Ιταλία προβλέπονται ποινές φυλάκισης από 8 έως 15 χρόνια και απροσδιόριστος χρόνος προφυλάκισης, τα αριστερίστικα, επαναστατικά συνθήματα αντικαταστάθηκαν με το πλέον επαναστατικό σύνθημα της ελληνόφωνης αριστεράς: ΚΟ… ΚΟ… ΚΟ!

Οι έντρομοι αγωνιστές της Αριστεράς, έπεσαν ανακουφισμένοι στην αγκαλιά του Κράτους. Οι αγώνες τώρα δικαιώνονται: μην απορήσετε εάν μετά τον «θρίαμβο» της απόρριψης έκδοσης στην Ιταλία απαιτήσουν και σύνταξη αντιστασιακού! Εάν πιστεύετε πως δεν το αξίζουν, είστε παρακρατικοί φασίστες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kratos-kaluptei-ta-tagmata-efodou-ths-aristeras-sugchwrocharti-stous-ana#ixzz3wgjFBIbW

Exit mobile version