Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκθεση γερμανικής αστυνομίας: Προκλητικά «προσφυγάκια» οι δράστες των σεξουαλικών επιθέσεων στην Κολωνία

Έκθεση γερμανικής αστυνομίας: Προκλητικά «προσφυγάκια» οι δράστες των σεξουαλικών επιθέσεων στην Κολωνία - ΒΙΝΤΕΟ

«Πρέπει να μου φέρεστε ευγενικά, η Μέρκελ με προσκάλεσε» – Έλεγαν στους αστυνομικούς

Παρά το γεγονός ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας προσπαθεί να καλύψει το γεγονός ότι «πρόσφυγες» επιδίδονται σε σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στη μέση του δρόμου, λέγοντας ότι δήθεν «δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι δράστες, και παρά το γεγονός ότι οι «αντιρατσιστές» έφτασαν μέχρι του σημείου της ύβρεως να κατηγορήσουν τα θύματα για τις επίθεσεις που δέχτηκαν, η επίσημη έκθεση της γερμανικής αστυνομίας αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στην πόλη της Κολωνίας.

Όπως αποκάλυψε χθες η Bild, η έκθεση της αστυνομίας σημειώνει ακόμη ότι το ξέσπασμα της βίας των δραστών ήταν πιο σοβαρό από ότι θεωρήθηκε αρχικά και διατυπώθηκε κάποια στιγμή ο φόβος ότι θα μπορούσε να προκληθούν ακόμη και θάνατοι.

Τόσο η Bild όσο και το Spiegel αναφέρουν ότι αξιωματικούς της γερμανικής αστυνομίας ανέφερε ότι ένας από τους προσαχθέντες είπε στους αξιωματικούς που τον συνέλαβαν: «Είμαι Σύρος. Πρέπει να μου φέρεστε ευγενικά, η Μέρκελ με προσκάλεσε», ενώ κάποιος άλλος έσκισε την άδεια διαμονής του μπροστά στους αστυνομικούς λέγοντάς τους: «Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γιατί μπορώ να βγάλω μια νέα άδεια αύριο».

Πέραν δηλαδή του γεγονότος ότι είναι απροσάρμοστοι και δεν γίνεται να αφομοιωθούν οι σκληροί ισλαμιστές λαθρομετανάστες, που παριστάνουν τους «πρόσφυγες», προκαλούν και επιπλέον λέγοντας ότι «τους κάλεσε η Μέρκελ». Τι θα λένε άραγε στην Ελλάδα που ο Τσίπρας έχει ανοίξει διάπλατα τα σύνορα για να περνάνε;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekthesh-germanikhs-astunomias-prosfugakia-pou-prokaloun-oi-drastes-twn-sejo#ixzz3wgksQynu

Exit mobile version