Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Δυτική Αττική, Φολέγανδρος

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Τάσου Δημητρακόπουλου με θέμα: Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στον νόμο  Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό που όχι μόνο αυξάνει τις ασφαλιστικές εισφορές, αλλά πετσοκόβει κυριολεκτικά τις συντάξεις, που είναι χρήματα των εργαζομένων, και επισήμανε ότι ο Σύριζα όχι μόνο εξαπάτησε τον ελληνικό λαό για να υφαρπάξει την ψήφο του, αλλά και με την αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθεί, και που θα την ζήλευαν και οι ποιο ακραίοι νεοφιλελεύθεροι, οδηγούν εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες όχι μόνο στην φτώχεια, αλλά κυριολεκτικά στην οικονομική εξαθλίωση.

Φωτογραφίες: 

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα τις εορταστικές εκδηλώσεις της Τ.Ο. Αθηνών τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η συμμετοχή του κόσμου  στις εορταστικές εκδηλώσεις της Τ.Ο. Αθηνών όπως αυτή  για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και  η εορταστική εκδήλωση   για  την υποδοχή του νέου έτους, αποδεικνύουν περίτρανα την  ενίσχυση και την απήχηση που έχει το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή στην ελληνική κοινωνία.

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής από το μέλος της κεντρικής επιτροπής Μιχαήλ Γιαννόγκωνα τέθηκαν διάφορα ζητήματα προς συζήτηση τα οποία ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής όπως η αύξηση της εγκληματικότητας η άνοδος της ανεργίας  και η μάστιγα της λαθρομετανάστευσης. Η Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής για άλλη μια χρονιά θα συνεχίσει πιο δυναμικά τον Αγώνα για Πατρίδα  Ελευθερία και Ιδανικά.

Συναγωνιστής από την Φολέγανδρο ήταν ο μοναδικός που βούτηξε για τον Τίμιο Σταυρό στους εορτασμούς των Θεοφανείων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn381#ixzz3wl1ZDAjc

Exit mobile version