Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινές περιπολίες με τους τούρκους στο Αιγαίο προστάζει η Κομισιόν: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ παραδίδουν Εθνική Κυριαρχία

Κοινές περιπολίες με τους τούρκους στο Αιγαίο προστάζει η Κομισιόν: Παραδίδουν Εθνική Κυριαρχία οι Τσιπροκαμμένοι

Άλλος ένας εκβιασμός για παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας καταγράφεται αυτές τις ημέρες με την απαίτηση των «ευρωπαίων εταίρων» της κυβέρνησης για κοινές περιπολίες με τους τούρκους και ουσιαστικά συνδιαχείριση του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, εσωτερικό έγγραφο της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο «Η ακεραιότητα της Συνθήκης Σένγκεν» αποκαλύπτει την πρόθεση αρκετών κρατών μελών της Ε.Ε. να επαναφέρουν τον έλεγχο στα εσωτερικά σύνορα του χώρου για δύο χρόνια «όπου εντοπίζονται συνεχείς σοβαρές ελλείψεις σχετικά με τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων», την άμεση αποστολή επιχειρησιακής ομάδας της FRONTEX στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και την ανάπτυξη ομάδων ταχείας επέμβασης στα σύνορα με τρίτες χώρες (rapid border intervention teams – (RABITs), ιδιαίτερα στα Βαλκάνια.

Στο ίδιο έγγραφο εμπεριέχεται τελεσίγραφο των Βρυξελλών με απειλές για αποπομπή της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν.

Η Κομισιόν απαιτεί από τη χώρα μας να αποδεχθεί κοινές επιχειρήσεις με τους Τούρκους για τους λαθρομετανάστες. Όλα αυτά υπό το πρόσχημα της μη ικανοποίησης της Ευρώπης από την απόδοση των τούρκων για αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών, της ανικανότητας των Τσιπροκαμμένων να φυλάξουν τα ελληνικά σύνορα και της ανάγκης των ευρωπαίων για ασφάλεια από τζιχαντιστές και λαθρομετανάστες.

Βεβαίως, όλοι λένε για την ανάγκη να μην πνίγονται παιδάκια στο Αιγαίο. Όντως, αυτό είναι αποτρόπαιο και δεν πρέπει να συμβαίνει για κανέναν λόγο. Δεν θα καταδείξουμε, βεβαίως, την βαθύτατη υποκρισία συριζαίων και ευρωπαίων ότι την ίδια στιγμή που «κλαίνε» για τα παιδάκια που πνίγονται στο Αιγαίο χαριεντίζονται με αυτούς που διαμελίζουν παιδάκια στην Λωρίδα της Γάζας, ούτε θα τονίσουμε το γεγονός ότι μαζί με τα παιδάκια περνάνε σε ευρωπαϊκό έδαφος τζιχαντιστές, οι οποίοι σκοτώνουν τα παιδάκια των ευρωπαίων.

Εμείς, απλώς, θα παραθέσουμε μια πραγματικά ανθρωπιστική λύση, η οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koines-peripolies-me-tous-tourkous-sto-aigaio-prostazei-h-komision-h-kubern#ixzz3wnd5ODB7

Exit mobile version