Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κώδωνας κινδύνου από τους αφυπνισμένους ευρωπαίους ηγέτες: Κλείστε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες!

Κώδωνας κινδύνου από τους αφυπνισμένους ευρωπαίους ηγέτες: Κλείστε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες!

Ενώ η Ευρώπη μετρά θύματα από την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, κάποιες χώρες επιλέγουν να κωφεύουν μπροστά στα ακραία εγκληματικά στοιχεία που εισέρχονται παράνομα στην πατρίδα μας.

Έχοντας ως πρόσφατο παράδειγμα τις μαζικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κολωνία από “κακόμοιρους πρόσφυγες” οι κυβερνήσεις της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Ουγγαρία και της Σλοβακίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για ολόκληρη την Ευρώπη. Οι πολιτικές ηγεσίες άλλωστε αυτών των χωρών ήταν αυτές που απέτρεψαν την παράνομη εισροή μεταναστών από τα σύνορά τους, μια απόφαση που τελικά τους δικαιώνει.

Πιο συγκεκριμένα, σε χθεσινές του δηλώσεις ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο δήλωσε τα εξής: «Η κυβέρνηση της Σλοβακίας είναι πεπεισμένη. Η ιδέα μιας πολυπολιτισμικής Ευρώπης δεν είναι πραγματοποιήσιμη. Είναι προϊόν φαντασίας. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πραγματική ζωή», τονίζοντας παράλληλα πως δεν θέλει να συμβούν στην χώρα του γεγονότα παρόμοια της Κολωνίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μπεάτα Σίντβο, πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης της Πολωνίας, η οποία σχολιάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα στην Κολωνία αισθάνεται δικαιωμένη: «όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στην Γερμανία δείχνουν ότι τα προβλήματα είναι πιο σοβαρά από ό,τι απρόσεκτα πίστεψαν οι ευρωπαίοι ηγέτες».

Στην Τσεχία, ο πρόεδρος της χώρας Μίλος Ζέμαν τάσσεται ανοιχτά κατά των παράνομων μεταναστών και ιδιαίτερα κατά των μουσουλμάνων, χωρίς να διστάζει να παρευρεθεί ακόμη και ως ομιλητής σε συγκεντρώσεις κατά της παράνομης λαθρομετανάστευσης. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Τύπο, ο Τσέχος πρόεδρος τόνισε πως: «οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες φέρνουν τη σαρία στη χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι γυναίκες οι οποίες διέπραξαν μοιχεία θα λιθοβολούνται, τα χέρια των κλεφτών θα ακρωτηριάζονται και τα όμορφα κορίτσια μας θα πρέπει να φορούν μπούρκα».

Αξίζει να σημειωθεί πως στις χώρες αυτές μεγάλη μερίδα του Τύπου καθώς και μέλη αριστερών οργανώσεων βρίσκονται σύμφωνοι με την μη υποδοχή των λαθρομεταναστών, καθώς και οι ίδοι αντιλαμβάνονται τον ορατό κίνδυνο που απειλεί την πατρίδα τους.

Στον αντίποδα όλων αυτών, η εγχώρια και κυβερνώσα αριστερά ανοίγει την κερκόπορτα σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθροεισβολείς μετατρέποντας την χώρα σε ορμητήριο εξτρεμιστικών δολοφονικών στοιχείων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ton-kwdwna-tou-kindunou-krououn-oi-eurwpaikes-hgesies-kleiste-ta-sunora#ixzz3wrbiTp4N

Exit mobile version