Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Εθνική Παιδεία στο απόσπασμα: Σε εξέλιξη το σχέδιο του άθεου Φίλη για κατάργηση των θρησκευτικών

Η Εθνική Παιδεία στο απόσπασμα: Σε εξέλιξη το σχέδιο του άθεου Φίλη για κατάργηση των θρησκευτικών

Η ανθελληνική κυβέρνηση της “πρώτης φορά αριστερά” πέρα από την διάλυση της οικονομίας, των παραγωγικών τάξεων και της κοινωνίας σε… παράλληλο πρόγραμμα καταστρέφει κάθε τι εθνικό και αφελληνίζει την Πατρίδα μας.

Έτσι μετά την “επιτυχία” της νομοθέτησης του ανώμαλου σύμφωνου συμβίωσης, ο Σύριζα έχει βάλει στόχο τον αφελληνισμό της Εθνικής Παιδείας με μπροστάρη τον άθεο Φίλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας μόνο τυχαία δεν ήταν η παρέμβαση του υπουργού Παιδείας που ζήτησε την απομάκρυνση του Μητροπολίτη Καισαριανής Δανιήλ από την επιτροπή για τις σχέσεις εκκλησίας – κράτους.

Όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί ο σκοπός είναι οι αλλαγές στην διδασκαλία των θρησκευτικών και ο Φίλης διαμηνύει πως την αποκλειστική πρωτοβουλία στο ζήτημα αυτό έχει το υπουργείο και κανένας άλλος. Με άλλα λόγια στέλνει μήνυμα στην Εκκλησία ότι θα αφελληνίσει και θα αποχριστιανοποιήσει τα Θρησκευτικά και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό!

Θυμίζουμε πως ο Μητροπολίτης Δανιήλ, στενός συνεργάτης του Μακαριστού Χριστόδουλου, είναι από τους δυναμικούς Ιεράρχες που αντιστέκονται στα καταστροφικά σχέδια της ανθελληνικής αριστεράς.

Οι Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουν απροσκύνητοι τον Αγώνα για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ethnikh-paideia-sto-apospasma-se-ejelijh-to-schedio-tou-atheou-filh-gia-k#ixzz3wrdgBtdX

Exit mobile version