Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κατρούγκαλος εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό: Βγείτε στο δρόμο ενάντια στο Ασφαλιστικό του Σύριζα!

Ο Κατρούγκαλος εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό: Βγείτε στο δρόμο ενάντια στο Ασφαλιστικό του Σύριζα!

Το νέο ασφαλιστικό της κυβέρνησης αναμένεται σύντομα να πλήξει τον Ελληνικό Λαό. Τρομαχτικές μειώσεις συντάξεων και αυξήσεις εισφορών θα φτωχοποιήσουν περαιτέρων τον Ελληνικό Λαό, όλων των ηλικιών, αφού πολλοί είναι αυτοί που πλέον συντηρούνται με την σύνταξη κάποιου μέλους της οικογένειάς τους.

Την ώρα, λοιπόν, που σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός (εκτός από τους εκλεκτούς του Σύριζα) μπαίνει στην λαιμητόμο, θα περίμενε κανείς ο αρμόδιος υπουργός να είναι φειδωλός στις δηλώσεις του. Όμως ο Κατρούγκαλος επέλεξε την δρόμο της… αντίστασης ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό, δείχνοντας την άβολη μνημονιακή θέση στην οποία βρίσκεται το κυβερνών κόμμα.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ο Κατρούγκαλος προέτρεψε τον κόσμο να «βγει στους δρόμους» και να διαδηλώσει ενάντια στο ασφαλιστικό του ΣύριζαΜόνο μη διατάξει ο σύντροφος Τσίπρας να βγούνε και τα ΜΑΤ για να διαδηλώσουνε ενάντια στην συγκέντρωση συνταξιούχων και έχουμε εικόνες πασοκοκρατίας και «Παπουτσή».

Ιδού τι είπε ο Κατρούγκαλος:

«Να βγει. Αυτά που υποστηρίζει ο κόσμος στους δρόμους είναι αυτά που υποστηρίζω και εγώ. Αναδιανομή, υψηλότερες συντάξεις… Κι εγώ για αυτά προσπαθώ να διαπραγματευτώ με τους Θεσμούς. Προσπαθώ όμως να ισορροπήσω ταυτόχρονα ανάμεσα στην ανάγκη να έχει το συνταξιοδοτικό σύστημα αυτά τα χαρακτηριστικά και να τιθασεύσω τα ελλείμματα που υπάρχουν. Και η βασική μας διαφορά με τους προηγούμενους είναι ότι η δική μου μεταρρύθμιση είναι αναδιανεμητική και κοινωνικά μεροληπτική για τους “από κάτω”».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-katrougkalos-empaizei-ton-ellhniko-lao-bgeite-sto-dromo-enantia-sto-asfal#ixzz3wreWFM4O

Exit mobile version