Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η θεωρία του ακραίου φιλελευθερισμού σε πλήρη εφαρμογή. Σοκ και δέος για τους πολίτες που επιλέχθηκαν να είναι πειραματόζωα των σιωνιστών τοκογλύφων. Ζούμε σε ένα κράτος, όχι απλά ανθελληνικό, μα και επικίνδυνο για τους Έλληνες! Επέβαλλαν 10.000 ευρώ φορολογικό πρόστιμο σε 65χρονη καρκινοπαθή, γιατί πουλούσε τα υπάρχοντά της χωρίς αποδείξεις, ενώ την ίδια ώρα το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών δίνει και παίρνει!

Β.Τ.

Κώδωνας κινδύνου από τους αφυπνισμένους ευρωπαίους ηγέτες: Κλείστε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες!

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις. Και τι είπε; “Τζάμπα δίνουμε τα λεφτά στην Τουρκία. Κανονικά πρέπει να δίνουμε τα λεφτά στα Σκόπια! Γιατί τα Σκόπια φυλάνε τα σύνορα της Ευρώπης”. Μεγαλύτερη ξεφτίλα, Τσίπρα, δεν υπάρχει απ’ αυτό. Οι ίδιοι οι ευρωπαίοι να μην σε θεωρούν σύνορό τους, αλλά χώρα ανυπόστατη και παράδειγμα προς αποφυγή. Το καλύτερο όμως είναι εδώ. Εκτός από τις κοινές περιπολίες στο Αιγαίο, Ελλήνων και τούρκων, τούρκοι αξιωματούχοι θα συμμετέχουν και στα hot spot που θα γίνουν στην ελληνική επικράτεια, στην επιλογή των λαθρομεταναστών που θα επαναπροωθούνται στην Τουρκία. Αυτό θα γίνει γιατί η Άγκυρα αμφισβητεί την προέλευση τα λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αν δεν κινδύνευε η ύπαρξη της πατρίδας μας θα ήταν ένα ωραίο ανέκδοτο.

Θ.Τ.

Τελικός απολογισμός για το 2015: 851.340 λαθρομετανάστες… προτίμησαν την Ελλάδα!

Mε δέος οι Έλληνες παρακολουθούν τη καταστροφική αυτή κυβέρνηση, η οποία αναθέτει την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, σε φοροφυγάδες και διαφθορείς! Η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της τα κάνουν πλακάκια με τους βιομηχάνους, λέγοντας  ξεδιάντροπα, πως το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, βοηθάει τους φτωχούς και τους αδύνατους. Πώς τους βοηθάει; Κόβοντας για ακόμη μια φορά τις συντάξεις, από την αφαίρεση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και από τη κατάργηση του ΕΚΑΣ. Γνήσιοι πολιτικοί απατεώνες και άξιοι διάδοχοι του Σαμαρά- Βενιζέλου και των προκατόχων τους.

Σ.Μ

Ανυπακοή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-11-ianouariou-2016#ixzz3wt7uz1ps

Exit mobile version