Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια έγιναν οι πρώτες επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά γυναικών

Στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια έγιναν οι πρώτες επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά γυναικών

Γράφει ο Αντίοχος

Υπάρχουν πολλοί αναγνώστες, που αναρωτήθηκαν γιατί δεν έγιναν και στην Αθήνα όσα έγιναν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και σε πολλές άλλες πόλεις της Ευρώπης, που αποκαλύπτονται… σιγά-σιγά (Αμβούργο, Ζυρίχη, Ελσίνκι, κ.τ.λ.), με τις σεξουαλικές-ληστρικές επιθέσεις «μελαψών» σε ανυπεράσπιστες γυναίκες.

Κι όμως, εδώ στην Αθήνα πρωτόγιναν αυτά τα αίσχη, και μάλιστα πριν από κάμποσα χρόνια! Ιδού και το σχετικό βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας – τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά:

 

Γιατί δεν συνεχίστηκαν και τις επόμενες χρονιές αυτού του είδους οι επιθέσεις; Διότι, αφενός μεν στην Ελλάδα, παραδοσιακά η συντριπτική πλειοψηφία γιορτάζει την αλλαγή της χρονιάς κατ’ οίκον με την οικογένεια ή σε συγγενικά και φιλικά σπίτια και αφετέρου, όσοι και όσες θέλησαν να γιορτάσουν στις πλατείες, την πάτησαν μία φορά από τα καμώματα των απρόσκλητων, φρονηματίστηκαν και δεν το ξανάκαναν!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-athhna-eginan-oi-prwtes-sejoualikes-lhstrikes-epitheseis#ixzz3wx50rzoz

Exit mobile version