Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο νέος πρόεδρος της ψευτοδεξιάς και το… «σύμφωνο συμβίωσης»

Ο νέος πρόεδρος της ψευτοδεξιάς και το... «σύμφωνο συμβίωσης»

Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της ΝΔ, έχοντας την στήριξη των λεγόμενων «σκληρών δεξιών», όπως ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης και άλλοι. Επιχειρώντας να προβλέψουμε το μέλλον της ψευτοδεξιάς, έχει αξία να θυμηθούμε το πρόσφατο πολιτικό παρελθόν του νέου προέδρου.

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την μέρα που ψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο το νομοσχέδιο περί του λεγόμενου «συμφώνου συμβίωσης» που αποτελεί ένα σοβαρότατο πλήγμα στον θεσμό της οικογένειας και προοίμιο της συριζαίικης επιδίωξης για θεσμοθέτηση της υιοθεσίας από ζευγάρια ομοφυλοφίλων.

Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, η παράταξη που παριστάνει την «συντηρητική», «πατριωτική» και «δεξιά» είχε διαιρεθεί στα τρία με τους βουλευτές της να απέχουν, να υπερψηφίζουν και να καταψηφίζουν ανάλογα.

Τότε, μεταξύ των βουλευτών που υπερψήφισαν το «σύμφωνο συμβίωσης», δίνοντας το στίγμα της «αντιπολιτευτικής» τακτικής που θα ακολουθήσει η νουδούλα στο μέλλον, ήταν και ο νυν πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα σχόλια… δικά σας, αλλά μόνο ένα ερώτημα: Οι “σκληροί” της “δεξιάς” πως και στήριξαν τον υπερψηφίσαντα το “σύμφωνο συμβίωσης”, Κυριάκο Μητσοτάκη; Ε;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-neos-proedros-ths-pseutodejias-kai-to…-sumfwno-sumbiwshs#ixzz3wx9Vf5IY

Exit mobile version