Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Η τακτική που ακολουθούν οι άνθρωποι της Νέας Τάξης, που δεν θέλουν Έθνη κυρίαρχα αλλά αδύναμα, είναι να επιβάλλουν την παρουσία των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών σε όλη την Ευρώπη. Απαξιώνουν τους λαούς τους (οι οποίοι τους ψηφίζουν) για να ανυψώσουν και να εξυμνήσουν τους λαθρομετανάστες. Το ίδιο κάνει και η δήμαρχος της Κολωνίας αναφερόμενη στο συμβάν του βιασμού δεκάδων γυναικών στην πόλη της, από χιλιάδες λαθρομετανάστες, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η είδηση πως το ίδιο συνέβη σε αρκετές πόλεις της Γερμανίας και μάλιστα συγχρονισμένα εγείρει υποψίες, σε τέτοιο βαθμό, που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και τρομοκρατική ενέργεια!

Θοδωρής

Ο νέος πρόεδρος της ψευτοδεξιάς και το… «σύμφωνο συμβίωσης»

Μαθαίνουμε ότι η προδοτική και Εθνοκτόνα κυβέρνηση για τους Έλληνες Τσίπρα και Καμμένου, ελληνοποιεί άρον άρον λαθρομετανάστες που επί χρόνια ζούσαν παράνομα στην Ελλάδα για να πάρει ψήφους από όλους αυτούς, αφού από τους Έλληνες φαντάζει σχεδόν αδύνατο. Ακόμα και αυτή η παράνομη διαδικασία έχει την σφραγίδα της γελοίας, φαιδρής και προδοτικής συγκυβέρνησης. Η επιτροπή που εξετάζει τους λαθρομετανάστες για να τους πολιτογραφήσει ως Έλληνες, κάνει το γελοίο ερώτημα στους εξεταζόμενους για το πότε υπογράφτηκε το πρώτο μνημόνιο. Αντί να εξετάζει τους υποψήφιους παρά φύση Έλληνες σε γλώσσα και ιστορία τους ρωτάει πότε οι προδότες που τους έφεραν εδώ υπέγραψαν την θανατική καταδίκη των γνήσιων Ελλήνων. Δημιουργούν με τον τρόπο αυτό μία νέα κατηγορία εισαγόμενων γενίτσαρων. Πρώτον: Η απάντηση είναι μία. Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Δεύτερον: Είναι τιμή να είσαι Έλληνας και διπλή τιμή να είσαι Έλληνας χρυσαυγίτης. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Η Χρυσή Αυγή θα νικήσει.

Ιωάννης Κ. Π.

Ακόμα και ο Ιγνατίου “καρφώνει” τους πολιτικάντηδες: Ξεπουλάνε την Κύπρο στους τούρκους – Ακολουθούν Αιγαίο και Θράκη!

Το μοναδικό έργο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εκτός από την πλήρη υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους είναι ο πλήρης αφελληνισμός και εποικισμός της Ελλάδας. Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών παντού! Κάθε πόλη και ένα γκέτο. Δημιουργία νέων κέντρων υποδοχής σε Σάμο και Χίο. Κατασκευή νέων “μεταναστευτικών” σπιτιών μέσα σε κλεισμένα αφημένα στρατόπεδα και εργοστάσια. Αυτή είναι η υπόσχεση για ανάπτυξη. Ότι έκλεισαν οι πολιτικές εδώ και σαράντα χρόνια θα «αξιοποιηθούν» με τη κατασκευή πόλεων για να στεγάσουν τους λαθραίους εισβολείς. Τώρα που η «πολιτισμένη» Ευρώπη ξαφνικά ανακάλυψε ότι οι εισερχόμενοι είναι επιθετικοί, θα κρατήσει όσους χρειάζονται για φτηνά εργατικά χέρια και οι υπόλοιποι «μένουμε  Ελλάδα». Μακάρι τη καινούργια χρονιά να αφυπνισθούν οι Έλληνες και να δουν την αλήθεια κατάματα χωρίς τις υποδείξεις που τους κάνουν τα στρατευμένα ΜΜΕ, που δεν είναι άλλη από τη θέση της Χρυσής Αυγής. Σφράγισμα συνόρων και επαναπροώθηση στις πατρίδες τους.

Σ.Μ.

Στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια έγιναν οι πρώτες επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά γυναικών

Έκανα το λάθος να παρακολουθήσω ειδήσεις από την κρατική ΕΡΤ την οποία πληρώνουμε , και συγχύστηκα .Έλεγε για την πρωτοβουλία γυναικών να πλέξουν σκουφάκια και άλλα είδη για τα για τα παιδία των λαθρομεταναστών. Δεν άκουσα κάποιον να αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τα Ελληνόπουλα, μόνο τα “προσφυγόπουλα” τους νοιάζουν. Ποιοι; Αυτοί που τόσον καιρό ανέχονται και υποθάλπουν αυτή την κατάσταση και που προσπαθούν με έντεχνο τρόπο να μας κάνουν να λυπηθούμε τους λαθροεισβολείς. Το θέμα είναι ποιους βοηθάμε. Βοηθάμε τους συμπατριώτες μας, που βρίσκονται στο έλεος των μνημονίων ή βοηθάμε αυτούς τους ξενόφερτους ανθρώπους που δε ζητήσαμε να έρθουν άλλα μας τους επιβάλλουν; Που αύριο μεθαύριο θα πάρουν σύνταξη χωρίς να έχουν δώσει ένα ευρώ εισφορά, που είναι οι ίδιοι που μπαίνουν στα λεωφορεία και στο μετρό χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο και που γενικά συμπεριφέρονται όχι σαν πρόσφυγες άλλα σαν εισβολείς, γιατί θεωρούν ότι τους χρωστάμε να τους βοηθήσουμε ! Δε χρωστάμε σε κανέναν από αυτούς γιατί η χώρα μας έχει καταστραφεί από τα μνημόνια και όταν διψάει η αυλή μας δεν αδειάζουμε το νερό στη διπλανή. Αιδώς αχρείοι επιτέλους! Μόνη λύση για αυτή την εκτρωματική κατάσταση είναι η Χρυσή Αυγή με την πρόταση-πρόγραμμα που έχει για επαναπροώθηση τους στις χώρες τους σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο! Χρυσή  Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Κωνσταντίνα

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες της Μάχης της Κόνιτσας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-ianouariou-2016#ixzz3x2UBEMHA

Exit mobile version