Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πώς επηρεάζουν την… Ελλάδα τα γεγονότα της Κολωνίας;

Πώς επηρεάζουν την... Ελλάδα τα γεγονότα της Κολωνίας;

Γράφει ο Αντίοχος

Η ιστοσελίδα του αριστεριστή Κούλογλου, το’ πιασε το νόημα και γράφει: «Τα πράγματα είναι και απλά και σύνθετα: Αν η γερμανική κυβέρνηση εγκαταλείψει την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, το ελληνικό μεταναστευτικό πρόβλημα θα γίνει εφιάλτης».

Να, λοιπόν, που τα γεγονότα της Κολωνίας αλλάζουν την κατάσταση στην Γερμανία και γενικότερα στην Ευρώπη. Διότι, «καλοί και άγιοι» οι Γερμανοί πλουτοκράτες που γυρεύουν 800.000 φτηνά εργατικά χέρια, αλλά όταν αυτά τα φτηνά εργατικά χέρια απλώνονται έτσι στα καλά καθούμενα στα… μαλακά των Γερμανίδων, μπορεί να δημιουργηθεί μέγα πολιτικό πρόβλημα και να ξυπνήσει ο γερμανικός λαός από τον λήθαργο – συμπαρασύροντας και τους άλλους λαούς της Ευρώπης.

Έτσι, θέλοντας και μη η φράου Μέρκελ αναγκάστηκε να αναθεωρήσει κάποια πραγματάκια για την χορήγηση ασύλου στη Γερμανία. Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, θα προτείνει να αλλάξει ο νόμος για τη χορήγηση ασύλου και να γίνει πιο αυστηρός για όσους λαθρομετανάστες έχουν καταδικαστεί ή είναι ύποπτοι για εγκληματικές ενέργειες.

Ανάμεσα στις προτάσεις της είναι να απελαύνονται ακόμη και όσοι είναι υπό επιτήρηση, αν δηλαδή η ποινή τους είναι με αναστολή, ενώ σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, οι αιτούντες άσυλο επαναπατρίζονται μόνο αν έχουν καταδικαστεί σε τουλάχιστον τρία χρόνια φυλάκιση. Αυτό για αρχή, γιατί σίγουρα θα επακολουθήσουν κι άλλα μέτρα…

Και σε ποια χώρα θα απελαύνονται όσοι κάνουν εγκληματικές ενέργειες; Σύμφωνα με την συνθήκη του Σέγκεν, στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πάτησαν το πόδι τους.

Για μαντέψτε ποια είναι αυτή…

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pws-ephreazoun-thn-ellada-ta-gegonota-ths-kolwnias#ixzz3x2VCVRnM

Exit mobile version