Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγκροτείται ακραίο νεοφιλελεύθερο μέτωπο εναντίον του Ελληνικού Λαού με μπροστάρη τον Κούλη και την ψευτοδεξιά!

Συγκροτείται ακραίο νεοφιλελεύθερο μέτωπο εναντίον του Ελληνικού Λαού με μπροστάρη τον Κούλη και την ψευτοδεξιά!

Πολύ καιρό τώρα οι «νταβατζήδες» προπαγάνδιζαν την συγκρότηση ενός και μόνου μνημονιακού – ακραία νεοφιλελεύθερου κόμματος, το οποίο να εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, αντί του συνονθυλεύματος τεσσάρων – πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, στα οποία διασπάται η μνημονιακή ψήφος.

Η ώρα για την συγκρότηση αυτού του μετώπου φαίνεται ότι ήρθε με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ, την υποψηφιότητα του οποίου προώθησαν όλα τα αργυρώνητα ΜΜΕ με τα γνωστά τραγελαφικά σχόλια περί «ανανέωσης» από έναν… Μητσοτάκη.

Μπορεί η Φώφη Γεννηματά να βγήκε τις προάλλες και να είπε ότι «χωρίζει ιδεολογική άβυσσος» τη ΝΔ και το Πασόκ, όμως κανείς δεν παίρνει τέτοιες δηλώσεις στα σοβαρά, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από πρώην συγκυβερνώντες. Αυτό είδε και ο βουλευτής του Πασόκ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος έσπεσε να «διορθώσει» τη Φώφη προαναγγέλοντας προσχώρηση βουλευτών του κλεφτοΠασόκ στη νουδούλα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι αμέσως μετά η Φώφη τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις. Πρόλαβε μάλιστα να δηλώσει ότι μπορεί να μην κατέβει υποψήφιος με το Πασόκ στις επόμενες εκλογές.

Ο Γρηγοράκος, φυσικά, δεν αδιαφόρησε για την δυσφορία της Γεννηματά άνευ λόγου. Όπως φάνηκε αμέσως μετά υπήρχε συντεταγμένο σχέδιο συγκρότησης του ακραίου νεοφιλελεύθερου μετώπου, κατ’ εντολίν των «νταβατζήδων». Αμέσως μετά βγήκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, και δήλωσε ότι συμφωνεί με τον Γρηγοράκο και ότι το Πασόκ «πρέπει να δώσει ιδεολογικό στίγμα». Κοινώς δήλωσε έτοιμος να προσχωρήσει στη νουδούλα όταν κριθεί κατάλληλος ο χρόνος.

Την ίδια ακριβώς δήλωση για το κόμμα του έκανε και ο Λυκούδης για το Ποτάμι. Είπε δήλαδή ότι η εκλογή Μητσοτάκη είναι «πολιτικώς ενδιαφέρουσα» και ότι το Ποτάμι θα πρέπει να δώσει «ιδεολογικό στίγμα». Σε απλά ελληνικά, το σχέδιο ήταν τόσο συντονισμένο που ξέχασαν να γράψουν και διαφορετικές «ατάκες» για τους φιλόδοξους βουλευτές της νουδούλας.

Η «ανταρσία» στο Ποτάμι δεν έμεινε, όμως, εκεί αφού ο πρόεδρος της «Δράσης» και πρώην Ευρωβουλευτής της νουδούλας, Θοδωρής Σκυλακάκης, εξέφρασε την πρόθεσή του να συμπορευτεί με τη ΝΔ, μην αφήνοντας καμμία αμφιβολία για την ιδεολογική τοποθέτηση του «μετώπου». Συγκεκριμένα, είπε: «Η διάθεσή μας είναι να βοηθήσουμε να φτιαχτεί κάτι φιλελεύθερο στη χώρα, η εκλογή Μητσοτάκη είναι καταλύτης γι’ αυτή την υπόθεση».

Πιο πριν, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είχε προλογίσει τις εξελίξεις, ο Μπουμπούκος, ο οποίος είπε ότι «η ΝΔ του Μητσοτάκη θα γίνει ελκυστική σε Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ».

Οι εξελίξεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι Πασόκ και Ποτάμι θα αφομοιωθούν στους κόλπους της ΝΔ, αφήνοντάς μας… χρόνους. Ελπίζουν έτσι οι διεθνείς τοκογλύφοι να συγκροτήσουν ένα μεγάλο μνημονιακό κόμμα, το οποίο μαζί με τον Σύριζα να μονοπωλήσει την πολιτική ζωή του τόπου και να υπογράψει το τέταρτο ή και το πέμπτο μνημόνιο. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν μία χρυσή ευκαιρία για τους Έλληνες.

Απλώς στις επόμενες εκλογές «μαυρίζουν» το μόρφωμα αυτό και ξεμπερδεύουν μια και καλή από τους αντεθνιστές, τους μνημονιακούς και τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων.

Κώστας Αλεξανδράκης 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sugkroteitai-akraio-neofileleuthero-metwpo-enantion-tou-ellhnikou-laou-me-m#ixzz3x2XsZkex

Exit mobile version