Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Επίσημη προαναγγελία της κυβέρνησης – Η Ελλάδα θα γίνει γκέτο λαθρομεταναστών!

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Επίσημη προαναγγελία της κυβέρνησης - Η Ελλάδα θα γίνει γκέτο λαθρομεταναστών!

Τα μισόλογα και οι αοριστολογίες του πρόσφατου παρελθόντος αφήνουν τη θέση τους στη σκληρή πραγματικότητα: ο εποικισμός της Πατρίδας μας από την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών προαναγγέλθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα!

Το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος που προ ολίγων μηνών δήλωνε με έμφαση πως το 80% όσων εισέβαλαν παρανόμως στην Ελλάδα ήταν πρόσφυγες και μόλις το 20% παράνομοι μετανάστες, υποχρεώθηκε να παραδεχτεί πως πλέον η αναλογία ανέρχεται σε 50-50!

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-epishmh-proanaggel#ixzz3x3N6HG9g

Exit mobile version