Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μη αναστρέψιμη η αποσάθρωση της ψευτοδεξιάς: 61 (!) ετών ο μέσος όρος των ψηφοφόρων της

Μη αναστρέψιμη η αποσάθρωση της ψευτοδεξιάς: 61 (!) ετών ο μέσος όρος των ψηφοφόρων της

Το πιο χρήσιμο συμπέρασμα από την διπλή εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη νέου αρχηγού της ΝΔ είναι ότι υπάρχει πλέον μια πλήρης εικόνα για το ηλικιακό ποιόν των μελών του κόμματος.

Τα στοιχεία τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι για το όποιο μέλλον της ΝΔ. Το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας των «γαλάζιων» ψηφοφόρων φτάνει στα 61 (!) χρόνια, καταδεικνύει περίτρανα ότι η ΝΔ είναι οριστικά κόμμα της τρίτης ηλικίας.

Η συμμετοχή των νέων στην εκλογική διαδικασία είναι τραγικά αποκαρδιωτική, αφού μόλις 10.500 εκλογείς της 20ης Δεκεμβρίου δήλωσαν ότι ήταν μέλη της νεολαίας, ενώ στις επαναληπτικές εκλογές της 10ης Ιανουαρίου το νούμερο ήταν σαφώς πιο μικρό.

Όταν λοιπόν μόνο το 2,59% επί του συνόλου των ψηφισάντων είναι κομματικά μέλη της νεολαίας ισχύει κάτι πολύ χειρότερο από το να μείνεις κάτω από το όριο του 3%.

Δεν μένεις απλώς εκτός… Βουλής, αλλά εκτός οποιασδήποτε ευοίωνης προοπτικής για να μπορείς να έχεις μέλλον όχι μόνο ως κόμμα εξουσίας, αλλά έστω και στοιχειώδους ύπαρξης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mh-anastrepsimh-h-fthora-ths-nd.-61-etwn-o-mesos-oros-twn-pshfoforwn-ths#ixzz3x3p0uzYz

Exit mobile version