Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλα, Δράμα, Αυστραλία, Καλαμάτα

Τον Βουλευτή Πέλλας της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Σαχινίδη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, η Δήμαρχος  Κατερίνα Ιγνατιάδου, με παρούσα την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μαρία Γιακαμόζη. Αφορμή της επίσκεψης ήταν οι εξελίξεις πάνω στο ζήτημα του Τελωνείου Σκύδρας. Μετά την ανταλλαγή ευχών η Δήμαρχος ενημέρωσε τον Βουλευτή για τις μέχρι τώρα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας και τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής που αναφέρονται στο εν λόγω θέμα. Στη συνέχεια συζητήθηκαν γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με τα προβλήματα και την ανάπτυξη του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ενημερωτική δράση της Τ.Ο Δράμας για το 2016. Τις πρωινές ώρες της Κυριακής 10 Ιανουαρίου, κλιμάκιο συναγωνιστών παρουσία του γραμματέα της Τοπικής μετέβη στα χωριά Καλλίφυτος και Χωριστή, όπου πόρτα – πόρτα σε γειτονιές διένειμε εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός, το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος και τις θέσεις μας για τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα. Επίσης έγινε αφισοκόλληση για την έναρξη λειτουργίας του Μετώπου Νεολαίας σε κεντρικά σημεία των χωριών. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή καθώς μας έλεγαν να συνεχίσουμε τον έντιμο πολιτικό μας Αγώνα ενάντια στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Γεμάτα από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας στην πρώτη ημέρα λειτουργίας της Τοπικής για το έτος 2016. Στην αρχή ο γραμματέας της Τοπικής συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος ευχήθηκε καλή Εθνικιστική χρονιά και αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Κατόπιν ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δράσεων της Τοπικής για τον μήνα Ιανουάριο και τη συμμετοχή της Τ.Ο Δράμας  σε εκδηλώσεις του Κινήματος εκτός νομού.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σούφης Γεράσιμος κάνοντας μία αναδρομή για το προηγούμενο έτος, τις ολέθριες αποφάσεις των Σ.ΑΝΕΛ και την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Στεκόμαστε όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων, ως τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, ενάντια στο νοσηρό και διεφθαρμένο κατεστημένο της απόλυτης παρακμής, της σήψης, του μηδενισμού και της τυραννίας. Στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στον άπιστο και καταρρέοντα κόσμο, με μοναδικό μας ”όπλο” την Πίστη που θα μας οδηγήσει και το 2016 σε Αγώνες σκληρούς και ασυμβίβαστους μέχρι την Τελική Νίκη. Μετά το πέρας των ομιλιών, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Η Νεολαία Αυστραλίας είναι παρούσα στον Εθνικιστικό Αγώνα και στηρίζει τη Χρυσή Αυγή με συνεχείς δράσεις αλληλεγγύης και δράσεις ακτιβισμού οι Έλληνες Εθνικιστές μάχονται για Πατρίδα Ιδανικά Ελευθερία σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσουν μέχρι η Πατρίδα μας να σταματήσει να αποτελεί προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων η Ελλάς πρέπει και θα ξαναγίνει αυτόνομο και κυρίαρχο Κράτος αλλά αυτό θέλει δουλειά και Πίστη στον Αρχηγό και το Κίνημα γι αυτό ζητάμε απ όλους τους Έλληνες να στηρίξουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής και να πυκνώσουν τις γραμμές αντίστασης. Η Νίκη μας είναι δική μας, ζήτω ο Αρχηγός.

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση. Αφού ανταλλάξαμε  ευχές για το νέο έτος και του εορτάζοντες,  ο Γραμματέας της Τ.Ο.  συναγωνιστής Γεώργιος Γιαννακόπουλος ξεκίνησε και μας έκανε μια ενημέρωση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση. Στη συνέχεια μας ανέπτυξε το πολιτικό στίγμα του κινήματος, αναλύοντας τις θέσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Κατόπιν το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Χρήστος Ζαγκανάς ο οποίος αναφέρθηκε στις νέες ρυθμίσεις που ακούγονται ότι θα γίνουν στο ασφαλιστικό. Οι ρυθμίσεις αυτές αποτελούν την ταφόπλακα της Εθνικής μας Παραγωγής και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn383#ixzz3x8NPXUYh

Exit mobile version