Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτακόβιος Καμμένος κατά… Κυριάκου!

Ο Μητσοτακόβιος Καμμένος κατά... Κυριάκου!

Γράφει ο Αντίοχος

Σφόδρα επιθετική ανακοίνωση για την εκλογή του Κυριάκου του… γουρλομάτη στην αρχηγία της νουδούλας, εξέδωσε το πανοκαμμενικό μόρφωμα ΑΝΕΛ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πλέον ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα…».

Κοίτα ποιος μιλάει! Το πολιτικό παιδί του Μητσοτάκη, ο Καμμένος! Για όσους δεν το ξέρουν, ο Πανοκαμμένος ήταν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ τη δεκαετία του ’80, αλλά το 1985 δοκίμασε την πολιτική του τύχη στην ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου, χωρίς αποτέλεσμα.

Τον Σεπτέμβρη του ’90, τον ξαναμάζεψε στην νουδούλα ο Μητσοτάκης κι έξι μήνες αργότερα τον έκανε πρόεδρο της ΕΛΙΝΤΑ Α.Β.Ε. (ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ-ΑΖΙΝΚΟ), «τις οποίες και αποκρατικοποιήσε», όπως γράφει στο βιογραφικό του – «ξεχνώντας» να γράψει ότι εν συνεχεία τις εξαφάνισε από την αγορά – και μπήκε στη θέση τους η γερμανική siemens και όχι μόνον αυτή.

Το 1993, έγινε βουλευτής της νουδούλας –όπως λένε οι… κακές γλώσσες- λόγω του ότι στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Μητσοτάκη, που είχε γίνει στο Πεδίον του Άρεως και την μετέδιδε ζωντανά η τηλεόραση, όταν η ομιλία τελείωσε και ο Μητσοτάκης χαιρετούσε τα πλήθη, ο άγνωστος μέχρι τότε Πανούλης βρέθηκε στην εξέδρα ακριβώς δίπλα του, προφανώς κατόπιν προτέρας συνεννοήσεως μεταξύ τους, με –ας το πούμε έτσι- άγνωστα ανταλλάγματα.

Ο Καμμένος –μέχρι πρότινος- τιμούσε τον πολιτικό του πατέρα Μητσοτάκη και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 τον είχε επισκεφθεί -για άγνωστο λόγο-  στο γραφείο του. Ιδού το ρεπορτάζ του «Βήματος» μετά τη συνάντηση: «Ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι έχει τακτική επικοινωνία με τον επίτιμο Πρόεδρο και ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για τη χώρα εάν, το 1993, δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakobios-kammenos-kata-kuriakou#ixzz3x8PZMSnC

Exit mobile version