Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήγμα για τον ιατρικό κλάδο το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δρα ως καταλύτης στη διάλυση της μεσαίας τάξης και των ελευθέρων επαγγελματιών, και δυστυχώς το ιατρικό λειτούργημα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο οδηγούν στην συρρίκνωση του εισοδήματος των επιστημόνων- ιατρών, οι οποίοι ως ελεύθεροι επαγγελματίες επιβαρύνονται με πρόσθετες εισφορές στις ήδη αυξημένες φορολογικές τους υποχρεώσεις. Το προσχέδιο του συγκεκριμένου νομοσχεδίου αποτελεί δείγμα της αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής, η οποία με το να υφαρπάζει ουσιαστικά το εισόδημα μιας μεγάλης κατηγορίας πολιτών, θεωρεί ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα μιας επίσης πολυπληθούς κατηγορίας πολιτών, των ανέργων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από το περιεχόμενο του εν λόγω νομοσχεδίου, ακόμη και ο τρόπος που ο ΣΥΡΙΖΑ το έφερε στη Βουλή στερείται ηθικής, καθώς δεν έγινε ούτε καν η στοιχειώδης συζήτηση με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς.

Εν ολίγοις, το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο πλήττει στην ουσία επιστήμονες, οι οποίοι είτε οδηγούνται στην υποβάθμιση της ειδικότητάς τους και την ανεργία, είτε στην μετανάστευση. Σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα, η Χρυσή Αυγή  είναι η μόνη πολιτική δύναμη η οποία στηρίζει τους Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι και αποτελούν αναγκαίο στοιχείο για την ανάπτυξη και πρόοδο της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhgma-gia-ton-iatriko-klado-to-neo-asfalistiko-nomoschedio-pou-fernei-o-su#ixzz3xEPJE532

Exit mobile version