Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πουλάει τρέλα ο Φίλης: «Ανεξάρτητη» εφημερίδα η “Αυγή” – Προσωπικές οι απόψεις Τριανταφυλλίδη

Πουλάει τρέλα ο Φίλης: «Ανεξάρτητη» εφημερίδα η “Αυγή” - Προσωπικές οι απόψεις Τριανταφυλλίδη

Το πόσο πολιτικό και ηθικό παχύδερμο είναι ο Νίκος φίλης το έχει δείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Η πιο πρόσφατη τέτοιου είδους συμπεριφορά του αφορά την προσπάθεια δικαιολόγησης της απαράδεκτης πρότασης του βουλευτή Τριανταφυλλίδη για την επιβολή ετησίων διδάκτρων στα δημόσια σχολεία.

Η συγκεκριμένη πρόταση του Τριανταφυλλίδη έγινε με άρθρο του στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την “Αυγή”. Και όμως, με το γνωστό απύθμενο θράσος που τον διέπει, ο Φίλης έπεσε σε διπλό σφάλμα. Από την μία είπε ότι οι απόψεις του Τριανταφυλλίδη δεν απηχούν τις απόψεις της κυβέρνησης και από την άλλη ότι η “Αυγή” «δεν είναι κομματικό όργανο, είναι μια ανεξάρτητη εφημερίδα γνώμης»!

Σε ό,τι αφορά τις απόψεις Τριανταφυλλίδη, είναι γνωστό το κόλπο. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως «λαγό» κάποιον βουλευτή της για να πετάξει προς τα έξω μια δική της σκέψη ως πρωτοβουλία αυτού του ίδιου, ώστε να μετρήσει τις κοινωνικές αντιδράσεις και αναλόγως να κινηθεί στην συνέχεια. Το ίδιο, άλλωστε, έκανε και με τον Αθανασίου, ο οποίος είπε πρόσφατα ότι οφείλουμε μια συγγνώμη (!) στον Σημίτη και τον Γιαννίτση για τα όσα δεν τους άφησαν να κάνουν στο ασφαλιστικό παλαιότερα.

Ας αφήσουν, λοιπόν, τα παραμύθια στην κυβέρνηση, ότι δεν ήξεραν τίποτα για την «πρωτοβουλία» Τριανταφυλλίδη. Όσο για το ότι η “Αυγή” δεν είναι κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά (άκουσον άκουσον) ανεξάρτητη εφημερίδα γνώμης, είναι γεγονός ότι έχουμε καιρό να ακούσουμε τόσο κακόγουστο ανέκδοτο πολιτικής χροιάς.

Όσοι έχουν διαβάσει αυτή την μπακαλοφυλλάδα, με την έρπουσα κυκλοφορία των μερικών εκατοντάδων φύλλων της, βλέπουν πόσο «ανεξάρτητη» και «ακομμάτιστη» είναι. Όχι μόνο εκφράζει όλη την διεθνιστική ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προχωρά την εθνομηδενιστική αντίληψη ακόμη περισσότερο. Η “Αυγή” πολλές φορές με τα γραφόμενά της εκφράζει αυτά που πραγματικά πιστεύει η νυν κυβέρνηση, αλλά για λόγους τακτικής δεν μπορεί να τα εφαρμόσει ακόμη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tha-mas-trelanei-o-filhs-anejarthth-efhmerida-h-augh-o-triantafullidhs-ekfr#ixzz3xEU65G1y

Exit mobile version