Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Αρτ: Η εκλογή Μητσοτάκη στην μνημονιακή ΝΔ θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την Χρυσή Αυγή

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής παραχώρησε ζωντανά συνέντευξη στους δημοσιογράφους Αντώνη Μυλωνάκη και Σοφία Παραδείση στο Αρτ.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην φίμωση της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των ΜΜΕ και την σκόπιμη αποσιώπηση των θέσεων του κόμματος.

Στην συνέχεια ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το ασφαλιστικό ζήτημα και πώς αυτό δημιουργήθηκε με την διασπάθιση των Ταμείων από τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, προτείνοντας την ανακεφαλοποίησή τους όπως ακριβώς έγινε και με τις τράπεζες.

Η εκλογή του κεντρώου νεοφιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ δεν θα συνεισφέρει στην Πατρίδα, αλλά θα ανοίξει τον δρόμο για νέες υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα και κοινωνικά κεκτημένα.

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει κάτι να φοβηθεί από την παραπάνω εξέλιξη, αλλά αντιθέτως θα βγει κερδισμένη.

Τέλος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έδωσε απαντήσεις για το επερχόμενο συνέδριο, την προσωπική του πολιτική πορεία και τις θέσεις του κόμματος για την επίλυση του τεράστιου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stis-2100-o-archhgos-ths-chrushs-aughs-n.g.michaloliakos-sto-art#ixzz3xGWFIXvk

Exit mobile version