Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Αθήνα, Σωματείο “Άγιος Νικόλαος”

Με μεγάλη προσέλευση δεκάδων Συναγωνιστών και στελεχών του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής.

Την ομιλία εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης άνοιξε ο Συναγωνιστής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και κάλεσε άπαντες σε αγωνιστική εγρήγορση, ευχήθηκε καλή χρονιά και καλούς Αγώνες , με Πίστη στον Αρχηγό και αγώνα θα πετύχουμε υψηλούς στόχους και φέτος δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο βήμα υποδέχτηκε τον Αλέξανδρο Γέροντα που μας τίμησε απρόοπτα με την παρουσία του, με ένα πύρινο, καθάριο, Εθνικιστικό λόγο συγκίνησε τους παρευρισκόμενους, με ένα λόγο που μόνο εκείνος θα μπορούσε καθώς αναμετρήθηκε με τον θάνατο και κέρδισε, δήλωσε εν μέσω χειροκροτημάτων πως θα βρίσκετε στην πρώτη γραμμή του Αγώνα πλάι στους Συναγωνιστές, «η Νίκη μας προσμένει, Πίστη στον Αρχηγό, Πίστη στο Κίνημα και Αγώνας» ήταν τα λόγια του Συναγωνιστή.

Με την σειρά του υποδέχτηκε στο βήμα τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιώς Ιωάννη Λαγό, ο Συναγωνιστής συνεχάρη τον Αλέξανδρο για τον όμορφο λόγο του και με τη σειρά του ευχήθηκε καλή χρονιά και καλούς Αγώνες και αυτός με την σειρά του, έκανε εκτενή αναφορά στα πολιτικά δρώμενα της κυβέρνησης παρωδίας και δήλωσε χαρακτηριστικά. Δεν μετανιώνουμε γιατί αγαπήσαμε την Ελλάδα και τους Έλληνες είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και με εμάς δεν θα βγάλουν εύκολα άκρη, θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε ανθελληνικό νομοσχέδιο σε κάθε ανθελληνική τακτική εκφοβισμού των Ελλήνων θα στεκόμαστε στο πλάι του Λαού και δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε αυτό το σάπιο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Ο Ελληνικός Λαός έχει φωνή ,τη φωνή της Χρυσής Αυγής είμαστε η Εθνική Αντιπολίτευση και όπως τώρα ψηφίζουν την καταδίκη του Ελληνικού Λαού έτσι και εμείς μια μέρα θα τα καταργήσουμε αυτά τα ελεεινά νομοσχέδια δήλωσε εν μέσω χειροκροτημάτων.

Τέλος ο Αλέξανδρος Γέροντας πραγματοποίησε την κοπή της πίτας ευχόμενος σε  όλους καλούς και Εθνικιστικούς Αγώνες.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Γρηγόρη Χιώτη με θέμα: “2016 – Έτος Αγώνα”. Η καινούργια χρονιά τόνισε ο συναγωνιστής Χιώτης αναμένεται από πολλούς ως η πιο δύσκολη από όλες τις προηγούμενες, εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες καλωσορίζουμε το 2016 με τρείς λέξεις που είναι ταυτόχρονα και υπόσχεση Αγώνας, Αγώνας, Αγώνας. Η Χρυσή Αυγή επισήμανε ο συναγωνιστής Χιώτης ότι είναι ένα κάστρο ιδεών που ο κάθε συναγωνιστής και συναγωνίστρια δίνουν καθημερινά τον αγώνα για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: Την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου στο κοινοβούλιο  στις 22-12-2015 για το σύμφωνο συμβίωσης.

Την Τετάρτη 13/1 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημερωτική δράση του σωματείου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης ”Άγιος Νικόλαος” στο λιμάνι Περάματος. Κλιμάκιο μελών του σωματείου διένειμε εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις του σωματείου μας και τις λύσεις που προτείνουμε για την ανάκαμψη της ζώνης, στην κεντρική πύλη, στα σημεία εισόδου των εργαζομένων και στην ευρύτερη περιοχή.

Η αποδοχή ήταν εντυπωσιακή από την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων οι οποίοι βλέπουν μία νέα υγιή προσπάθεια στον συνδικαλιστικό τομέα απαλλαγμένη από τις εξαρτήσεις και τις παθογένειες του παρελθόντος. Οι εθνικιστές και πατριώτες εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να μένουν απαθείς στον μαρασμό του επαγγέλματος και στο ξεπούλημα του Ο.Λ.Π. και των ναυπηγείων για αυτό και ο αγώνας μας θα συνεχιστεί αμείωτα με κάθε νόμιμο πολιτικό μέσο έως ότου ευοδωθεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn386#ixzz3xPyyTqGN

Exit mobile version