Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασύδοτες οι ΜΚΟ: Έφτιαξαν το πρώτο τζαμί στην Λέσβο μετά την οθωμανοκρατία!

Ένας «περίεργος» Άγγλος υπήκοος, ονόματι Άντονι Καν, μουσουλμανικού θρησκεύματος, που ανήκει σε κάποια από τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο νησί, φαίνεται πως έστησε ένα παράνομο τζαμί, σε οικόπεδο δίπλα από το Κέντρο Υποδοχής και Καταγραφής Προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου.

Το τζαμί στεγάζεται σε μια σκηνή, με την επιγραφή «Mosque» (τζαμί), ενώ εντός της σκηνής υπάρχουν χαλιά και τραπεζάκια με θρησκευτικά βιβλία. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο λεγάμενος πανηγύριζε ότι είναι το πρώτο τζαμί στη Λέσβο μετά την περίοδο της οθωμανοκρατίας!

Εν τω μεταξύ, όλως περιέργως, ποζάρει στο Facebook με πλήρη στρατιωτική στολή και αυτόματο ανά χείρας! Στην δε Λέσβο κυκλοφορεί η φήμη ότι γίνεται έρανος μεταξύ των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, για την επέκταση του τζαμιού.

(ΥΓ) 1: Και εις άλλα με υγεία, όπως στην οθωμανοκρατία!

(ΥΓ) 2: «Δεύτερη φορά αριστερά», με τζαμιά σε πόλεις και χωριά!

Ποιος είναι ο μυστηριώδης άγγλος μουσουλμάνος

Ο μυστηριώδης άγγλος μουσουλμάνος, ο Άντονι Καν είναι μέλος οργάνωσης που έχει αποστολή τη διάδοση της ισλαμικής εκπαίδευσης στη Βρετανία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Αυτός έστησε αυτοσχέδιο παράνομο τζαμί σε αντίσκηνο έξω από το Κέντρο Καταγραφής Προσφύγων της Μόριας στη Λέσβο, ενώ δεν δίσταζε να ποζάρει με αυτόματα πολεμικά όπλα και να ανεβάζει τις φωτογραφίες στο Facebook (το προφίλ του, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, διεγράφη από το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης).

Η ΜΚΟ Greengate Trust

Οι πέντε άνδρες που συνελήφθησαν ήταν μέλη της οργάνωσης Greengate Trust, με έδρα στη Βρετανία. Η εν λόγω ΜΚΟ διατηρεί ισλαμικό εκπαιδευτήριο (Madrasa) στο Ολνταμ, όπου οι πνευματικοί ηγέτες, όπως αναφέρεται, διδάσκουν τις αρχές του Ισλάμ και τη σύνδεση με τον Αλλάχ, διευκρινίζοντας πάντως πως λέει «όχι» στον φανατισμό και στη δικτατορία στο όνομα της θρησκείας. Η Greengate Trust, μετά το ξέσπασμα της λαθρομετανάστευσης δραστηριοποιείται στη Λέσβο, στην Ειδομένη αλλά και στην Αθήνα και έχει ως σκοπό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επίσημη σελίδα της στο Διαδίκτυο, τη διδασκαλία του Ισλάμ και την «παραγωγή της επόμενης γενιάς των μουσουλμάνων».

Μέλη της αποστολής της στη Λέσβο πρωτοστάτησαν το περασμένο διάστημα στη δημιουργία κοιμητηρίου στο νησί για τους μουσουλμάνους που χάνουν τη ζωή τους στα ναυάγια, ενώ πριν από λίγο καιρό πανηγύριζαν στο Facebook για τη δημιουργία «του πρώτου τζαμιού στη Λέσβο έπειτα από 300 χρόνια», όπως δηλαδή έκανε και ο Αντονι Καν. «Μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο, αλλά είναι μια αρχή, δόξα στον Αλλάχ», έγραφε, ευχαριστώντας τον Καν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/asudotes-oi-mko-eftiajan-to-prwto-tzami-sthn-lesbo-meta-thn-othwmanokratia#ixzz3xQPCrpPh

Exit mobile version