Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Ελληνικό “Μπατακλάν”

Το Ελληνικό “Μπατακλάν”

Άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Στο ζήτημα του λεγόμενου «προσφυγικού» υπάρχουν δύο οπτικές γωνίες από τις οποίες μπορεί κάποιος να δει το ζήτημα. Η μία πλευρά είναι του γνωστού πλουτοκράτη και εμπόρου των Εθνών, George Soros, ο οποίος είπε προσφάτως στο Bloomberg ότι το σχέδιό του θέτει ως στόχο την προστασία των «προσφύγων» και τα εθνικά σύνορα ως εμπόδιο. Η άλλη οπτική θέτει σε ύψιστη προτεραιότητα την προστασία των εθνικών συνόρων και κατ’ επέκταση την προστασία της κοινωνικής συνοχής.

Ποια είναι, όμως, η οπτική την οποία οφείλει να διαλέξει η ελληνική πολιτεία; Πριν από λίγες μέρες είχαμε την συγκλονιστική κατάθεση της χήρας του Μανώλη Καντάρη, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι ο σύζυγός της σφαγιάστηκε από επαγγελματίες δολοφόνους στη μέση του δρόμου για μία κάμερα και λίγα μετρητά. Επίσης ανεξίτηλη μένει στο μυαλό μας η υπόθεση της Μυρτούς, την οποία και πάλι έφεραν στο νου οι σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών στην Γερμανία, περί των οποίων τα αργυρώνητα ΜΜΕ έδειξαν μονάχα τις πιο ήπιες σκηνές, αφού στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει πραγματικά φρικιαστικά βίντεο.

Θα έλεγε κανείς, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνταχθεί κανείς με την οπτική του Soros, αφού αυτή είναι αυτοκαταστροφική για την κοινωνία. Ενδεικτικό του παραπάνω είναι ότι ακόμα και στην «σούπερ» φιλελεύθερη Γερμανία πλέον η Μέρκελ έχει απομείνει μόνη της να αντιμετωπίσει τα συνεχή πλήγματα των πολιτικών της αντιπάλων. Και να φανταστείτε ότι η Γερμανία δεν έχει ακόμα «Μπατακλάν», αφού το τρομοκρατικό χτύπημα αποσοβήθηκε την τελευταία στιγμή.

Ποιος είναι ο λόγος που ο Soros καλοβλέπει την προοπτική να πλημμυρίσει η Ευρώπη με λαθρομετανάστες; Θυμίζουμε ότι στην περίπτωση της Ουκρανίας ο ίδιος άνθρωπος με την χρήση μεταναστών και πρακτορίσκων κατάφερε να αλλάξει ολόκληρη κυβέρνηση. Στην περίπτωση της λεγόμενης «Αραβικής Άνοιξης» ολόκληρες επαναστάσεις στήθηκαν μέσω διαδικτύου και χρήσεως πρακτόρων και μειονοτήτων. Είναι σαφής ο λόγος για τον οποίο ο Soros επιλέγει την αποσταθεροποίηση των χωρών της Ευρώπης, αφού έτσι έρχεται σε θέση ισχύος και μπορεί να εκβιάζει.

Ποιος είναι, όμως, ο λόγος που η Ελληνική Κυβέρνηση συντάσσεται, μόνη στην Ευρώπη, με αυτόν τον διεθνή πλουτοκράτη; Είδαμε ότι η κυβέρνηση νομοθετεί και εκμεταλλεύεται την κάθε δυνατότητα, προκειμένου να βολέψει τα «δικά της παιδιά». Ακόμα και αυξήσεις στους συμβούλους της κυβέρνησης έδωσε εν μέσω κρίσης, ενώ στο θέμα του «προσφυγικού» εκατοντάδες είναι οι μονοπρόσωπες ΜΚΟ που λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση με απευθείας ανάθεση, προκειμένου να φροντίσουν για τη σίτιση και την στέγαση των λαθρομεταναστών.

Όλα τα παραπάνω, βεβαίως, δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τον Ελληνικό Λαό, ούτε αφορούν τα συμφέροντά του. Επιβεβλημένη και επιτακτική ανάγκη, λοιπόν, να υπάρξει αντίδραση και αντίσταση στα εθνοαποδομητικά σχέδια της διεθνούς πλουτοκρατίας και των εγχώριων λακέδων της.

Αλλιώς, και μαύρη η ώρα που γίνεται τέτοια πρόβλεψη, συντόμως θα έχουμε και άλλο «Καντάρη» και άλλη «Μυρτώ», ίσως και δικό μας «Μπατακλάν».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-ellhniko-mpataklan#ixzz3xSbMnRKS

Exit mobile version