Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Κόρινθος

Την Παρασκευή 15/01/16, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία εκδήλωση στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, με επίκεντρο την Ελληνική Εθνικιστική Νεολαία. Τρεις νέοι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής ανέλυσαν σε βαθύτατα ιδεολογικά πλαίσια τις αξίες, τα ιδανικά μας και τα όνειρα μας, μιλώντας εκ μέρους του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της Χρυσής Αυγής και του Ελληνισμού.

Πρώτος στο βήμα, ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς, Σωτήρης Δεβελέκος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκανε έναν πρόλογο, λέγοντας πως οι νέοι και οι νέες της Χρυσής Αυγής αποτελούν τον ανθό της ελληνικής νεολαίας.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Μάκης Μπαρέκας, ο οποίος μετά από μία δεκαετία ενεργής δράσης στο Κίνημα, μίλησε για το παρελθόν. Μέσα από έναν ιδιαίτερα βαθύ λόγο, ο συναγωνιστής μίλησε για τις ξέγνοιαστες εποχές της εφηβείας του, κατά τις οποίες η Χρυσή Αυγή δεν είχε λάβει ακόμα την απήχηση που έχει σήμερα, όμως κάποιοι λίγοι έτυχε να ακούσουν το αρχέγονο τραγούδι  λίγο νωρίτερα, με αποτέλεσμα να μην γίνουν ένα με την υλιστική κοινωνία στην οποία ζούμε, και να διατηρήσουν την φλόγα ζωντανή.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ένας εκλεκτός Συναγωνιστής και Μέλος του Μετώπου Νεολαίας, ο οποίος όντας ένα ώριμο και καταρτισμένο Μέλος του Κινήματος, μίλησε για το παρόν. Ο Συναγωνιστής κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πόσο διαφέρουν οι νέοι και οι νέες της Χρυσής Αυγής, σε σχέση με την αποχαυνωμένη νεολαία της καφετέριας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κλείνοντας τόνισε πόσο σημαντικός παράγοντας είναι η αυτοθυσία στον Μαιάνδριο Αγώνα μας, παραθέτοντας τα ονόματα αρκετών μαρτύρων της Πατρίδας και της Τιμής, με κορυφή τα δύο αδέλφια μας, τον Γιώργο Φουντούλη  και τον Μανώλη Καπελώνη.

Κλείνοντας τον κύκλο των ομιλιών, στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Άκης Θεοδώρου, ο οποίος όντας ο νεότερος, μίλησε για το μέλλον.  Μέσα από έναν χειμαρρώδη λόγο ιδεολογικού τύπου, ο Συναγωνιστής ανέλυσε στους παρευρισκόμενους γιατί το μέλλον ανήκει στην Ελληνική Εθνικιστική Νεολαία.  Κλείνοντας ο Συναγωνιστής δήλωσε με όλο το νεανικό του πάθος, πως εμείς οι τελευταίοι πιστοί του Εθνικού Αγώνα δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τα όνειρα μας, τις αξίες και τα ιδανικά μας, από όσες καταιγίδες κι αν χρειαστεί να περάσουμε. Το σκοτάδι σύντομα θα διαλυθεί.

Τέλος, στο βήμα ανέβηκε και πάλι ο Συναγωνιστής Δεβελέκος, ο οποίος τόνισε πως η Ελληνική Εθνικιστική Νεολαία είναι το ανάθεμα και ο μεγαλύτερος τρόμος του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια του. Ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος μας.

Παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Κορίνθου. Το παρόν έδωσαν μέλη της κεντρικής επιτροπής και δεκάδες Συναγωνιστές από ολόκληρη την Κορινθία. Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαήλ Γιαννόγκωνας ευχήθηκε καλή χρονιά και καλούς Αγώνες και δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή στην Κόρινθο ήταν είναι και θα είναι ένα ισχυρό προπύργιο Εθνικισμού και αυτό έχει ενοχλήσει πολλούς. Εμείς και φέτος πιο δυναμικά θα συνεχίσουμε τον Αγώνα για μια ελεύθερη και δυνατή Ελλάδα με μόνο μας γνώμονα την ελευθερία της Πατρίδος και την αγάπη μας για τους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn387#ixzz3xVaB3IOH

Exit mobile version