Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρώπη ξύπνα! Έξω οι λαθρομετανάστες από τις πισίνες του Μπόρνχαϊμ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Ευρώπη ξύπνα! Έξω οι λαθρομετανάστες από τις πισίνες του Μπόρνχαϊμ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Σκληρά κοινωνικά μέτρα εναντίον της λαθρομετανάστευσης αρχίζουν να εφαρμόζονται σε αρκετές πόλεις της Γερμανίας. Πρόσφατο παράδειγμα το Μπόρνχαϊμ, μια πόλη 48.000 κατοίκων που απέχει 30 χιλιόμετρα από την Κολονίας.

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος του Μπόρνχαϊμ, Μάρκους Σνάπκα, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την λαθροπολιτική που ακολουθείται καθώς απαγόρευσε δια παντός την είσοδο σε δημόσια πισίνα σε όλους τους άνδρες “πρόσφυγες” μετά από καταγγελίες που δέχτηκε.

Πιο  συγκεκριμένα, ο Μάρκους Σνάπκα σε γνωστό πρακτορείο ειδήσεων τόνισε πως  η καταπάτηση των γερμανικών πολιτισμικών αξιών συνιστά μια «κόκκινη γραμμή» που κανείς δεν πρέπει να την παραβιάζει. Ενώ συνεχίζοντας δήλωσε πως: «Υπήρξαν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε αυτήν την πισίνα (…) από ομάδες νεαρών ανδρών και αυτό ανάγκασε ορισμένες γυναίκες να φύγουν από τις εγκαταστάσεις. Αυτό οδήγησε στην απόφαση που έλαβα, ότι δηλαδή οι ενήλικοι άνδρες από τα καταφύγια των αιτούντων άσυλο δεν θα μπορούν να μπαίνουν στο χώρο της πισίνας μέχρι νεωτέρας».

Την ίδια ώρα τα δελτία των 8 στην κατεχόμενη Ελλάδα κάνουν λόγο για “ήρωες του Αιγαίου”, που βοηθούν τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες να περάσουν ανενόχλητοι στην χώρα μας και εν συνεχεία σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι “αντιρατσιστές” πολιτικάντηδες του Σύριζα που άφησαν τα σύνορα της χώρας ξέφραγο αμπέλι και τις ύποπτες ΜΚΟ να ξεσαλώνουν είναι συνεργοί για κάθε βιασμό και κάθε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης από λαθρομετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eurwph-jupna-sto-mpornchaim-apagoreusan-thn-eisodo-se-lathrometanastes-stis#ixzz3xVbiTgCR

Exit mobile version