Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποθήκη λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Η Αυστρία ξεκινάει την αποδόμηση της Συνθήκης Σένγκεν

Αποθήκη λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Η Αυστρία ξεκινάει την αποδόμηση της Συνθήκης Σένγκεν

Θυμάστε τις εποχές της υπογραφής του τρίτου αριστερού μνημονίου, όταν ο Πάνος Καμμένος προσπαθούσε να πείσει τους ψηφοφόρους τους ότι υπέγραψε το μνημόνιο γιατί οι Ευρωπαίοι απειλούσαν ότι αν δεν υπογράψει θα πετάξουν την Ελλάδα εκτός ευρώ και τότε θα έμεναν όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;

Όπως όλα δείχνουν, τελικά και μνημόνιο θα έχουμε και εκατομμύρια λαθρομετανάστες να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Η διαδικασία αποδόμησης της Συνθήκης Σένγκεν και της μετατροπής της Ελλάδας σε αποθήκη λαθρομεταναστών ξεκινά από την Αυστρία.

Η Αυστρία  γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. η οποία αναστέλλει επίσημα την συνθήκη Σένγκεν εξαιτίας της λαθρομεταναστευτικής κρίσης, κρίση η οποία τροφοδοτείται κυρίως από την Τουρκία, η οποία διώχνει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες από το έδαφός της, σε μία πολεμική ενέργεια εναντίον της Ελλάδας, κατ’ εφαρμογή του σχεδίου Οζάλ.

«Όποιος έρχεται στην χώρα μας θα πρέπει να ελέγχεται προσεκτικά στα σύνορα» δήλωσε σε συνέντευξή του σε αυστριακή εφημερίδα ο Φάιμαν, ο οποίος είπε ακόμη «ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν πιο αυστηροί συνοριακοί έλεγχοι ενώ θα διώκονται εκτός της χώρας όσοι δεν έχουν τα απαραίτητα χαρτιά».

 «Σε κάθε σημείο συνοριακού ελέγχου, κάθε ένας που φθάνει θα πρέπει να δείχνει ένα κανονικό και νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο στις αυστριακές αρχές» είπε ο Φάιμαν, προσθέτοντας ότι «αφού η ΕΕ δεν μπορεί να ελέγξει τα εξωτερικά της σύνορα, οι χώρες μέλη θα πρέπει να ξεκινήσουν να ελέγχουν οι ίδιες τα δικά τους εθνικά σύνορα», κάτι άγνωστο βέβαια για την Ελλάδα η οποία αρνείται πεισματικά να προβεί στην υιοθέτηση οποιασδήποτε πολιτικής αποτροπής ή πρόληψης εισόδου αλλοδαπών στο έδαφός της. .

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apothhkh-lathrometanastwn-h-ellada-h-austria-jekinaei-thn-apodomhsh-ths-sun#ixzz3xVrRIq2A

Exit mobile version