Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίπολη, Δράμα, Ανατολική Αττική

Τη λαϊκή αγορά της Τρίπολης επισκέφτηκε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, προκειμένου για να ενημερώσει τον κόσμο για τις θέσεις του κόμματος, σχετικά με τον αγροτικό τομέα.

Ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη, Αποστόλης Μπέλμπας μίλησε για εξοντωτικά μέτρα κατά των αγροτών και προσέθεσε ότι: «Το κόστος παραγωγής έχει ανάβει στα ύψη, τα εισοδήματα έχουν λιγοστέψει και πλέον είναι πολύ δύσκολο για τον αγρότη να τα βγάλει πέρα. Επιπλέον υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις επιδοτήσεις των αγροτών και ένα μεγάλο αλαλούμ για το ποιος δικαιούται επιδότησης και ποιος έχει.»

Οι προτάσεις που κάνει η Χρυσή Αυγή είναι διαγραφή των χρεών των αγροτών, άμεση σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με την κατανάλωσης, χωρίς μεσάζοντες, επιδότηση της αγροτικής παραγωγής από το ειδικό ταμείο για τους υδρογονάνθρακες, αφορολόγητα καύσιμα για τους αγρότες και στροφή στη βιολογική γεωργία.

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, οι αγρότες είναι η ραχοκοκαλιά της χώρας και μόνο εκείνοι μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση. Για τα ζητήματα αυτά, ο κ. Μπέλμπας ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί την περιοχή μας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

kalimera-arkadia.gr

Βίντεο 

Γεμάτα από συναγωνιστές τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2016, στην προκαθορισμένη ομιλία του γραμματέα της Τοπικής με θέμα η Ουσία του Χρυσαυγίτη (μέρος Α’). Αρχικά ο συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την εκλογή προέδρου στη νέα δημοκρατία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι η ψευτοδεξιά πλέει ξανά με ένα καράβι ενός κίβδηλου ειδώλου του μητσοτακαίικο. Η νουδούλα όσες σελίδες και να γυρίσει, θα τις γυρνά προς τα πίσω καθώς ο νέος ”μνημονιακός της φύλακας” αποτελεί μέρος της οικογενειοκρατίας όπως συνέβαινε  στο κλεφτοπασόκ και μέρος της σύμπλευσης με το Σύριζα στην ψήφιση του τρίτου μνημονίου τον Αύγουστο και πρόσφατα του συμφώνου συμβίωσης.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος της ομιλίας με θέμα η Ουσία του Χρυσαυγίτη, για την οποία θα γίνει εκτενή αναφορά όταν ολοκληρωθεί το δεύτερο μέρος την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Μετά το πέρας της ομιλίας, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος. Ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, όπου στον τυχερό δόθηκε το βιβλίο του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη με τίτλο ”Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής”.

Την Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016, παρευρέθηκε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, ο Συναγωνιστής Παπαδημητρίου . Ο Συναγωνιστής αφού χαιρέτησε τους φίλους της περιοχής, εισήλθε στην ομιλία του με θέμα τον Σιωνισμό. Εξήγησε με απλό ύφος τι σημαίνει Σιών, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνημα του Σιωνισμού που μέσω συνεδρίων συνέταξε τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, τα οποία καταφέρονται εναντίον της πίστης των Ελλήνων και εν καιρώ επιβεβαιώνονται, πιστώνοντας ότι είναι αληθή. Ανέφερε πως μέγιστο σχέδιο των Σιωνιστών είναι ο εκμαυλισμός της νεολαίας, η κυριαρχία στους πληθυσμούς μέσω των αδυναμιών τους, η επικράτηση εν γένει της αναρχίας ώστε να υπάρξει μετέπειτα η κυριαρχία τους, ενώ σημείωσε πως είναι φαινόμενα τα οποία ήδη υλοποιούνται σε μεγάλο βαθμό μέσω σαθρών υλιστικών νοοτροπιών και συνηθειών που υποβαθμίζουν το Πνεύμα των πολιτών και μέσω αυτών επιθυμούν την κυριαρχία τους στην Πατρίδα μας και την υφαρπαγή του πλούτου και των προνομίων της Ελλάδος.

Συνέχισε κάνοντας μνεία στην όχι τόσο τυχαία παρείσφρηση Σιωνιστών μεγαλοκαπιταλιστών σε καίριες θέσεις διεθνούς κύρους και δύναμης που μέσω των πολυεθνικών επιχειρηματικών τους κινήσεων έχουν συσσωρέψει μεγάλο πλούτο και έχουν βλάψει την τοπική αγορά σε όλο τον κόσμο. Τέλος απηύθηνε κάλεσμα στην Νεολαία της Ελλάδος να πυκνώσει τις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος, ώστε όλοι μαζί οι Πατριώτες να δώσουμε τον πολιτικό αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από τους διεθνείς τοκογλύφους. Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-tripolh-drama-anatolikh-attikh#ixzz3xiqwM7JI

Exit mobile version