Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Το επιστημονικό ΤΕΛΟΣ του ανθελληνισμού

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Το επιστημονικό ΤΕΛΟΣ του ανθελληνισμού

Δύο εκ των βασικών θεωριών που έχουν εκπονήσει ανθέλληνες, είναι η «θεωρία της μαύρης Αθηνάς» περί αφρικανικής προελεύσεως των Ελλήνων και του Ελληνικού Πολιτισμού και η θεωρία του Φαλμεράυερ περί νόθευσης της Ελληνικής Φυλής από Αλβανούς και Τούρκους κατά της διάρκεια της τουρκοκρατίας. 

Οι θεωρίες αυτές παρότι έχουν κριθεί πολλάκις αντεπιστημονικές συνεχίζουν και επανέρχονται στο παρασκήνιο για να πλήξουν το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων, το οποίο αποτελεί αγκάθι στα σχέδια των ταγών της παγκοσμιοποίησης για δημιουργία μίας άφυλης, άθρησκης και απάτριδης κάστας ανθρώπου, τους οποίους και θα υποτάξουν στα σχέδιά τους.

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-to-episthmoniko-te#ixzz3xj0MVWcz

Exit mobile version