Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κτηνωδίες λαθρομεταναστών: Βούλγαροι βίασαν 18χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες και την πέταξαν στον δρόμο

Κτηνωδίες λαθρομεταναστών: Βούλγαροι βίασαν 18χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες και την πέταξαν στον δρόμο

Σαν κτήνη φέρθηκαν δύο Βούλγαροι στην Σητεία, των οποίων η απανθρωπιά και η βιαιότητα απέναντι σε μια νεαρή κοπέλα 18 ετών με ειδικές ανάγκες είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί.

Δύο Βούλγαροι 27 και 34 ετών άρπαξαν την κοπέλα και την βίασαν έξω από την Σητεία, ενώ στην συνέχεια την πέταξαν στον δρόμο και την εγκατέλειψαν αβοήθητη! Οι δύο αλλοδαποί γνώριζαν από καιρό την άτυχη κοπέλα, καθώς είχαν εργαστεί στο σπίτι της οικογένειάς της!

Φαίνεται, όμως, ότι την θεώρησαν ιδανικό θύμα (λόγω της κατάστασής της) για τα όσα σκόπευαν να διαπράξουν εναντίον της και έτσι την περασμένη Παρασκευή την εξανάγκασαν να μπει με την βία στο αυτοκίνητό τους, με το οποίο την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία έξω από την πόλη. Αφού την βίασαν, την έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητο και την εγκατέλειψαν σε επαρχιακό δρόμο.

Τα κτήνη αυτά δεν σεβάστηκαν τίποτε. Ούτε την κατάσταση της κοπέλας, ούτε το γεγονός ότι έφαγαν ψωμί δουλεύοντας στο σπίτι της, ούτε την Χώρα που τους φιλοξενεί. Ευτυχώς (μέσα στην δυστυχία της) για την νεαρή κοπέλα που οι βιαστές της δεν επεδίωξαν να της «κλείσουν το στόμα» μια για πάντα, με αποτέλεσμα αυτή να τους καταγγείλει και η αστυνομία να τους συλλάβει ύστερα από ανθρωποκυνηγητό.

Μπορεί αυτά τα κτήνη να συνελήφθησαν και να μην επιχειρήσουν άλλον βιασμό, αλλά ο προβληματισμός για την επανάληψη τέτοιων απαράδεκτων γεγονότων παραμένει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/boulgaroi-biasan-18chronh-kopela-me-eidikes-anagkes-kai-thn-petajan-ston-dr#ixzz3xjUD15t8

Exit mobile version