Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “εταίρες” δημοσκοπήσεων το… βιολί τους: Κούλης Μητσοτάκης για πλανητάρχης!

Οι “εταίρες” δημοσκοπήσεων το... βιολί τους: Κούλης Μητσοτάκης για πλανητάρχης!

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η επιστροφή της ΝΔ στην αγκαλιά του μητσοτακέικου και οι παπατζήδες δημοσκόποι ήταν ήδη έτοιμοι να ξεφουρνίσουν τα παραμύθια τους στον κοιμισμένο λαό. Και μπορεί ο Τσίπρας να είναι το πιο άθλιο φερέφωνο της διεθνούς τοκογλυφίας και ο Σύριζα να έχει αναγάγει την οικογενειοκρατία σε ολυμπιακό άθλημα… πώς μπορεί όμως να δώσει απάντηση στην ξενοκρατία και οικογενειοκρατία ο Νο1 άνθρωπος της Siemens που εκλέγεται βουλευτής μόνο λόγω οικογενειακής καταγωγής;

Σε συνέχεια του έργου του Σαββατοκύριακου με τις… αξιόπιστες δημοσκοπήσεις της Alco και της Metron Analysis, οι οποίες έσπευσαν να δώσουν προβάδισμα στον νεοκλεγέντα Κούλη, ήρθε χθες η δημοσκόπηση της Pulse για το Action 24, η οποία αποθέωσε τον άνθρωπο της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.

Η εν λόγω δημοσκόπηση μόλις μια εβδομάδα μετά την εκλογή του λατρεμένου των νταβατζήδων στο τιμόνι της ψευτοδεξιάς, εμφανίζει την ΝΔ 4 μονάδες μπροστά από τον Σύριζα και τον Κούλη καταλληλότερο για πρωθυπουργό!

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:

ΝΔ 28%
ΣΥΡΙΖΑ 24%,
Χρυσή Αυγή 5,5%
ΚΚΕ 5,5%
Πασόκ 4,5%
Λαϊκή Ενότητα 3%
Ένωση Κεντρώων 2,5%
Ποτάμι 2%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%.

Το πιο… συγκλονιστικό όμως είναι ότι ο αγαπημένος της Siemens προηγείται ήδη με 27% έναντι 25% στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός! Έτσι χτίζουν προφίλ στα “πουλέν” τους οι νταβατζήδες.

Πράγματι ο ακραίος νεοφιλελεύθερος θιασώτης του Μνημονίου Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να προωθήσει το οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδος.

Μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης και γνήσια αντιμνημονιακή παραμένει η Χρυσή Αυγή!

ΥΓ: Αλήθεια, το κανάλι Action-24 τι σχέση διατηρεί με τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο, που πανηγυρίζει φανατικά για την εκλογή του Κούλη;

ΥΓ2: 5 μέρες πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου η έγκυρη Pulse έδινε την Νδ μπροστά από τον Σύριζα. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά η ψευτοδεξιά καταποντίστηκε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-etairies-dhmoskophsewn-to…-bioli-tous-4-monades-mprosta-o-latremenos-k#ixzz3xnfy5TeD

Exit mobile version