Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΥΣΤΑΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Έντυσαν τον Αποστόλου “Αστυνομικό” για να τον σώσουν από την οργή των αγροτών! ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Η ΥΣΤΑΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Έντυσαν τον Αποστόλου “Αστυνομικό” για να τον σώσουν από την οργή των αγροτών! ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Ήρθαν νωρίτερα οι Απόκριες: ΜΑΤ και εκλεκτοί του τουρκικού προξενείου φυγάδευσαν τον… μασκαρά-υπουργό του Τσίπρα

Με 200 χλμ/ώρα διέφυγε η υπουργική αμαξάρα! «Φεύγουμε σαν κύριοι όπως ήρθαμε, κάποιοι άλλοι φεύγουν όπως-όπως» δήλωσαν οι αγρότες 

Διμοιρίες ΜΑΤ παρουσία εισαγγελέα φυγάδευσαν κακήν-κακώς τον συριζαίο υπουργό. Πρώτη μούρη στην “επιχείρηση απεγκλωβισμού” ο εκλεκτός του τουρκικού προξενείου Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και λοιπά γνωστά ανθελληνικά στοιχεία της περιοχής, όπως φαίνεται καθαρά στις σχετικές φώτο.

Μετά από 13 ώρες αποκλεισμού  του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης  στο κτίριο αντιπεριφέρειας, άρχισαν να αποχωρούν τα πρώτα τρακτέρ  σε συνεννόηση  με το συντονιστικό τους όργανο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Νέστου Ν. Πασαλίδης μέσω του τηλεβόα στις 10.15 το βράδυ  ανέφερε «σαν κύριοι ήρθαμε σαν κύριοι θα φύγουμε. Άλλοι δεν ήρθαν σαν κύριοι και θα φύγουν όπως- όπως. Δείξαμε σε όλο το πανελλήνιο την αγωνιστικότητα μας, τι έγινε στην Κομοτηνή. Δεν αποχωρούμε από τον αγώνα. Τον συνεχίζουμε σε όλα τα μπλόκα». 

Παρόλο που άρχισαν να αποχωρούν όμως τα πρώτα τρακτέρ με τα κλάξον, να δημιουργούν πανδαιμόνιο  συνθήματα, τις μαύρες σημαίες να κυματίζουν πολλοί αγρότες παραμένουν ακόμα στον κλοιό του κτηρίου.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί διάλογος με την εισαγγελέα πρωτοδικών Κωνσταντίνα Μελισσάρη που  συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία των αγροτών σε μία προσπάθεια να υπάρξει συμβιβαστική λύση απομάκρυνσης τους χωρίς να πραγματοποιηθούν έκτροπα ή επεισόδια με τη χρήση αστυνομικών δυνάμεων. Οι αγρότες όμως περίμεναν την πανελλαδική απόφαση γα την συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων.

Στον χώρο της πρώην Νομαρχίας είχαν καταφθάσει και νέες διμοιρίες των ματ που ήρθαν από άλλους νομούς. Οι αγρότες παρέμειναν στο χώρο, η δύναμη τους είχε αριθμητικά αυξηθεί σε σχέση με το μεσημέρι, υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός και διιστάμενες απόψεις για το πώς πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας.

Μία απίστευτη πληροφορία κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στην Κομοτηνή, μεταξύ των αγροτών που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, εντός του οποίου βρίσκεται για περισσότερες από 12 ώρες εγκλωβισμένος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Σύμφωνα με την πληροφορία, την οποία επιβεβαιώνουν κάποιοι αγρότες που είναι παρόντες, νωρίτερα επιχειρήθηκε η φυγάδευση του υπουργού, ο οποίος ήταν ντυμένος… αστυνομικός! Κάποιοι αγρότες ωστόσο τον αναγνώρισαν, με αποτέλεσμα να τον πάρουν…με τα αυγά και να υπάρξει ένταση. 

Τελικά αναγκάστηκε ο υπουργός  να επιστρέψει στο κτίριο…

Περισσότερα βίντεο 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-mat-kai-oi-eklektoi-tou-tourkikou-projeneiou-eswsan-ton-apostolou-apo-th#ixzz3xplNfPyb

Exit mobile version