Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Επειδή λέει αγωνισθήκανε στα βουνά με το ΕΑΜ και σφάζανε Έλληνες σαν γνήσιοι κατσαπλιάδες οι παππούδες τους, πρέπει σήμερα να διοριστούνε στο δημόσιο. Γέμισε αυτή η χώρα αντιστασιακούς αληθινούς και ψεύτικους βολεμένους εδώ και δεκαετίες, αρχής γενομένης από το ΠΑΣΟΚ. Η άλλη πλευρά ουδέποτε όχι μόνο εξαργύρωσε τους αγώνες της για την ελευθερία της χώρας, αλλά μια ζωή ήταν η αδικημένη από τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις οι οποίες δικαίωσαν ηθικά τους εγκληματίες της αριστεράς. Άνθρωποι που ήρθαν στην Αθήνα, που υποχρεωθήκανε να δουλεύουν μέρα νύχτα για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους, για να σπουδάσουν τα παιδιά τους και να πετύχουν κάτι. Οι άνθρωποι αυτοί, Έλληνες στην καταγωγή, που με χίλιους κόπους έχτισαν την μεταπολεμική Ελλάδα, και που οι κομπλεξικοί του ΣΥΡΙΖΑ τους ισοπεδώνουν το μισθό και την σύνταξη. Λογικό, θα πει κανείς, αφού οι ίδιοι δεν δούλεψαν ποτέ τους και έρχονται σήμερα να βολέψουν τα σόγια τους με όχημα και δικαιολογία ότι ήταν στο ΕΑΜ οι παππούδες τους και όπου αλλού. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει δικαίωση σε τούτη τη χώρα!

Κωνσταντίνα Μ.

Ο Ήρωας Κωνσταντίνος Δαβάκης που έδωσε την ζωή του για την Ελλάδα

Έτσι μας ήθελαν, εγκαταλελειμμένους, απομονωμένους, ατομιστές, ξεριζωμένους, χωρίς μνήμη και ως εκ τούτου χωρίς μέλλον. Πιο προσιτούς για τους εμπόρους των εθνών, πιο εύπιστους για τα ΜΜΕ, πιο υπάκουους για τους εξουσιαστές, προσκυνητές των ευφάνταστων ιδεοληψιών τους. Μας γέμισαν με τόση αμφιβολία για την ίδια την αξία μας, που δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Με σιωπή υπομένουμε όλα όσα άλλοι κάνουν σε μας. Ατίμωσαν τις σημαίες μας, έσβησαν τα σύνορά μας, διέστρεψαν τα ίδια τα ονόματα των πραγμάτων, έσυραν την δημοκρατία με το πρόσωπο στην λάσπη. Γι’ αυτούς η πατρίδα δεν είναι πια η γη των πατέρων κάποιου. Όμως για μας αντιπροσωπεύει την ανώτερη αξία των πάντων. Τις λέξεις και τα τραγούδια μας, τα δάση και τα βουνά μας, τα καμπαναριά και τα κάστρα μας, τους τάφους των προγόνων μας και τις κούνιες των μωρών μας. Κουβαλάμε την σημαία μέσα μας κι ανιχνεύουμε οι ίδιοι τα σύνορά μας. Αυτή είναι η ταυτότητά μας. Ακόμη κι αν οι πράκτορες του συστήματος συνεχίζουν να μας σκοτώνουν προσπαθώντας έτσι να καταστρέψουν την κληρονομιά μας. Εμείς είμαστε εδώ, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να αποτρέψει τα σχέδιά τους.

Γεωργία Α.

Μαστροποί και βιαστές οι προστατευόμενοι του Μουζάλα: Μαροκινοί εξέδιδαν ανήλικο ομοεθνή τους στο Ελληνικό

Άρχισε η αποδόμηση! Τώρα οι ψηφοφόροι του Σύριζα, πάνε και αφήνουν κότες στον κήπο του Μαξίμου, δίνοντας το μήνυμα στον Τσίπρα, πως λανσαρίστηκε για αετός αλλά προέκυψε κοτούλα. Αυτή την τύχη θα έχουνε οι αριστεροί πολιτικοί απατεώνες του σύριζα, που εγκατέλειψαν τους Έλληνες και έγιναν υποτακτικοί της οικονομικής ολιγαρχίας. Τα ψέματα που λένε σχετικά με τις επενδύσεις που θα έρθουν δεν τα πιστεύει κανένας. Γιατί οι περισσότεροι ξένοι θεωρούν επένδυση την λεηλασία. Πρόσφατο παράδειγμα οι Ιταλοί «επενδυτές». Η ιταλική Bolton Group στην οποία ανήκει η Softex, έκλεισε την εταιρεία πετώντας τους εργαζόμενους στον δρόμο, αφού πρώτα εισέπραξε 8,5 εκατομμύρια ευρώ τον Δεκέμβρη, ως αποζημίωση, για την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο εργοστάσιο, τον Ιούνιο του 2015.

Θ.Τ.

Κατά γράμμα αντιγράφουν το Πασόκ οι συριζαίοι: Γιορτή για τον ένα χρόνο “αριστερής” εξουσίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-21-ianouariou-2016#ixzz3xptc55e3

Exit mobile version